Hähää, sainpas lopultakin jotain tehtyä taas! Ihanaa, kun omat normaalielämänkin jutut alkavat pikkuhiljaa mahtua päähän...

Bombadil

Jotain omituista raskaus on kyllä tehnyt minulle, ikinä en aiemmin olisi ostanut tuollaista karkkiväristä lankaa, nyt se oli jotenkin kauhean piristävän tuntuista... Bombadilien malli olisi kyllä vaatinut mieluiten liki yksivärisen langan, nyt nuo ovat aika hurjat, kun sekä pintaneule että lanka yrittävät vaatia huomiota. Lanka on Sirdar Crofter DK:ta (60% akryyliä, 25% puuvillaa, 15% villaa, omituinen sekoitus siis), yksi kerällinen meni 2,75mm puikoilla. Varretkin saisivat olla vähän pidemmät, mutten raaskinut tai malttanut silti korkata toista kerällistä. Eka projekti saa olla vähän hassu jos haluaa!

Pistetäänpä tänne myös kootut tunnustukset talteen. Kun kesä-heinäkuun vaihteessa lankakaupat alkoivat taas kutkuttaa, päätin sallia itselleni vähän ekstralankaa lohdukkeena valvotuista öistä ja pitkästä synnytyksestä. Vaan kun pahalle antaa pikkusormen, se vie koko lankakaupan... Mukaan on nyt siis lähiviikkoina tarttunut:

2 kerää vaaleanpunakirjavaa (!?!) Sirdar Crofter DK:ta (toinen kerä sentään alkoi jo näiksi sukiksi)
3 kerää beigeä Popparia
5 kerää vaaleansinistä alennusCloudia poikavauvan kunniaksi
4 kerää vaaleanpunaista alennusCloudia ihan vain muuten vain
4 kerää valkoista Floricaa, kun värjäyskokeilut alkoivat taas poltella
4 kerää alennusCannesia
5 kerää Puroa Jäätyneenä karpalona
5 kerää Puroa Tundrana
7 kerää turkoosia Bambua
3 kerää sinistä Bambua
2 pussia Hahtuvaista

Että näin... Ainakaan meillä ei akuuttiin langanpulaan kuolla, vaikka jääkausi ja lampaiden joukkotuho iskisivät lähikuukausina!