Jiihaa! Kulta sai tänään töitä. Nyt alkaa tässä huushollissa ihan uudenlainen elämä ja rahankäyttö. Saas nähdä, kuinka kauan menee, ennen kuin raha tuntuu taas aina loppuvan ennen seuraavaa palkkapäivää. Nyt ainakin tuntuu, että kuukauden yhteenlasketut tulot nousevat äkkiä ihan uusiin ulottuvuuksiin tätä menoa. Ja ihanaa Kullalle, että saa lopulta jotain toivottavasti järkevää sisältöä päiviinsä. Taatusti on ollut rassaavaa olla näin pitkään kotona työttömänä, kun minäkin liihotan töissä päivät ja illat harrastuksissa.

Töissä ihmisiä taisi vähän huvittaa minun reagoimiseni. Sain ilouutisen tekstiviestillä kesken työpuhelun, ja ilme ei varmaankaan pysynyt kurissa sen puhelun loppuun. Välittömästi kun puhelu loppui ja sain luurin päälle, kiljaisin riemusta ja kailotin uutista. Kovasti tuli kuitenkin vilpittömän oloisia onnitteluja joka suunnalta. Jostain kumman syystä kiire kotiin nousi ihan uusiin mittasuhteisiin, enää ei yhtään huvittanut jäädä sinne tuhlaamaan aikaa, vaikka ihmisillä olisi ollut asiaakin...

Minulla on kurkku ollut vähän tukossa pitkään, ja nyt muutama päivä on mennyt aikalailla yskien. Tänään hämäsi laulutunnilla oikein kunnolla, kun kroppa teki niin kuin yleensä ja kasvolihaksetkin olivat olevinaan kuosissa, mutta silti ääni oli jotain ihan muuta kuin olisi pitänyt. Kurkku vain tarrasi kiinni ja puuroutti. Ja silti se tuntuu niin hyvältä. Ihme touhua.