Mokoma huijari SNY! Ensin varoittelit ja kehoittelit kärsivällisyyteen, sitten paketista tupsahti noutokortti jo kuun viimeisenä arkipäivänä. Malttamattomana sain sen noudettua ja avattuakin ennen kuun vaihdetta...

Kuvia ei ole tällä kertaa, kamera on paikassa X, mutta sanallisesti kuvailtuna paketista löytyi neljä pesällistä tipuja (mistä arvasit, että pääsiäisintohimoni vuodesta toiseen ovat sisältäneet aina erityisesti rasiallisen tipuja?), rairuohon siemeniä ja vastakasvaneen ruohon väristä Garnstudion Silke-Tweed-lankaa. Wau, kiitos! Ruoho yrittää kasvaa jo kovasti ikkunalaudalla, jos se ikinä alkaa elää ja vihertää, lupaan etsiä kameran kätköistään ja ikuistaa sen. Minun puutarhurinlahjoillani en kuitenkaan laskisi liikaa siihen varaan...

Mitähän sitä keksisi tuosta langasta? kaksi kerää luonnonvalkoista samanmerkkistä täällä on jossain jemmassa, eli kohtuulliseen projektiin riittäisi jotain kudottavaa. Edellisen paketin kassilangat muuten ovat jo huovutettu laukun muotoon asti, mutten ole saanut aikaan viimeistelyjä kahvojen kiinnityksen ja kirjailun muodossa.

Muussa elämässä olen koko viikonlopun suominut itseäni saamattomuudesta. En oikein tee muuta kuin pelaan hullun lailla Oblivionia, örkkijahti on taas vienyt ihan mukanaan, ja kaikki muu seisoo.... Tiskit sain sentään äsken pois odottamasta. Huomenna alkaa taas tiukka työviikko, palkkoja pitäisi alkaa vääntää heti aamuseitsemältä. Toivottavasti jaksaisin herätä ajoissa, 7-15 päivään mahtuu vähän enemmän tehokasta työaikaa kuin 8-16 päivään, vaikka tuntimäärä sinänsä on sama.

Ja Satu U, kiitos kun vihjaisit siitä kommentoinnista! Saamattomuuteen liittyi myös se, että vaikka sainkin (tai sitten Tuomas sai) tilanteen korjattua, en osannut mihinkään merkitä tilanteen olevan kunnossa... Totaalinen laiskimus!