Korvassani potkii joku. Itse asiassa on potkinut jo useamman viikon epäsäännöllisen säännöllisesi. Aivan selkeää "tömps tömps":iä kuuluu etenkin töissä asiaankuuluvan paineenvaihtelun kera.

Kävin tänään vilauttamassa korvaani terveydenhoitajalle ihan oman mielenrauhani nimissä. Etukäteen A oli neuvonut, ettei mahdollisesti löytyvää mielenkiintoista ötökkää saa heittää pois. Vähintään se pitää tuoda näytille työkavereille, ehkä jopa arkistoida. Terkkari kuitenkin epäili syyksi ihan tylsästi jumahtanutta hiuksenpalaa..

Työkaveri M heitti heti kuultuaan potkimisesta, että se on tietenkin kohdunulkoinen raskaus. Tästä vaarasta ei vain ikinä puhuta, kun varoitellaan suuseksin muista vaaroista... Hankalaksi asian tekee se, että osaan puhua vain oikealla korvallani kännykkään, ja nyt se on täynnä vetta terkkarin jäljiltä. Kun kesken työpuheluita vaihtelin korvaa kahden huonon vaihtoehdon välillä, minun todettiin odottavan peräti kaksosia, yksi kummassakin korvassa... Biologinen ihme?

Työkaveri R taas näki korvan töminän selkeänä poistumisyrityksenä. Se pieni ääni sisälläni, joka kaivaa aina joskus kiltistä minusta sen pahan ilkeän assarihirviön haluaa nyt ulos ja potkii tärykalvoa sen takia tieltään...

Mielenkiinnolla jään odottamaan, mitä seuraavaksi tapahtuu. Riittikö terkkarin korvanhuuhdontaoperaatio poistamaan töminän, tuleeko korvastani jossain vaiheessa peikko esiin, vai alkaako se vain kasvaa. Ja jos se kasvaa, minkä näköinen mukula voidaan saada aikaan korvassa kasvattamalla...