Juu, ei tässä mitään huumaa tai hurmosta todellakaan nyt juuri kehitellä, vaikka ihan jees ilta onkin. Uudet työt alkoivat tosiaan maanantaina, ja pakko myöntää, on se ollut yllättävän rankkaa. Uutta asiaa, ei oikein tiedä, miten olisi, serverikin teki lakon. Viikonloppu tuli oikein hyvään aikaan, huominen olisi ollut jo tosi raskas lähteä taas puskemaan. Toisaalta olen kyllä tosi innoissani ja motivoitunut, ei se työhönmeno itsessään naista syö. Lähinnä se uuden määrä ja omaksuminen, oman roolin hakeminen kuitenkin muuttuneessa työympäristössä.

Hyvin kyllä huomaa, että tietyt asiat ovat erilailla kuin ennen. Siinä, missä edellisessä paikassa soppari vilkaistiin läpi ja allekirjoitettiin, nyt sitä luetaan likimain suurennuslasin kanssa ja käytettiin liitossakin, ennen kuin kukaan suostui allekirjoittamaan mitään. Muutenkin poppoo on varmasti rankka vetää pomoillekin kaikkine huijausepäilyksineen, vaikka motivaatiota uuteen juttuun löytyykin kovasti.

Tännekään en ole ehtinyt paljoa kirjoittelemaan, tilasin netistä vihdoin himoitsemani paketin kaikista Tulen ja Jään laulu -sarjan kirjoista, ja viimeinen niistä on nyt ollut luettavana samalla kun olen väkertänyt siskolle tulevaa hahtuvahuivia kasaan. Huivi valmistui tänään, nyt voisi yrittää vaikka Apupupusen tekemistä, katsotaan sitten, mikä mahtaisi olla seuraava isompi projekti. Ainakin netti edelleen pursuaa kaikenlaisia ihania lankoja ja huiviohjeita.