Jipii! Kesäloma on nyt kestänyt jo 16 tuntia, vielä on monta ihanan pitkää päivää jäljellä kolmesta yhtäperäisestä viikosta. Istuimme eilen Kullan kanssa pitkään sohvalla juttelemassa ja pussailemassa viinipullon ääressä. Liian harvoin tulee kunnolla keskityttyä näin siihen yhdessäoloon, useimmiten vain nautiskelemme läheisyydestä ja katselemme elokuvaa sylikkäin, tai kumpikin jumittaa illan oman tietokoneensa ääressä. Yhdessä asumisen parhaisiin puoliin kuuluu kyllä minusta ehdottomasti se, että sitä yhteistä aikaa saa otettua pieninäkin palasina, eikä tavatessa tarvitse koko aikaa nyhjätä kyljessä kiinni seuraavaa eroa varten.

Tänään pitäisi leipoa muutama kuivakakku kaverin häihin ja illalla tulee ehkä vieraita tännepäin.Onneksi Kulta nukkuu vielä niin voin rauhassa puuhailla omiani sitä odotellessa, Mystery Stolen toinen vihje odottaa tekijäänsä ja Kulta löysi meille uuden hauskan tietokonepelinkin tässä joku päivä sitten. Idea Overlordissa on ihan pimeä, mutta muutamana iltana kokeiltuna tuolle on hauska hihitellä. Uudet addiktiot ovat aina mukavia, neulomaan ehtii tarpeen vaatiessa tietokoneettomalla mökilläkin.

Sisko E sai muuten tällä viikolla asuntoasiansa kunnossa ja muuttaa ensi kuun alussa Helsinkiin. Olen melkein yhtä innoissani hänen muuttamisestaan kuin aikoinaan omastani. Paria itsetehtyä pannulappua sisko ei varmaan voi välttää, mutta mitäköhän muuta sitä keksisi tuparilahjaksi? Torkkupeitto ei taatusti ehdi ajoissa kuntoon vaikka neuloisin käteni rikki. Olisikohan jonkinlainen selviytymispaketti, esim. leivontakulho, irtoteetä, teepannu ja sihvilä, palovammavoidetta, laastareita, sammutuspeitto, pesupähkinöitä.. mitähän sitä keksisi? Jotain mukavaa olisi kiva viedä...