Ihanaa, minä ja sisko E taidamme alkaa aikuistua keskinäisessä kommunikoinnissamme pikkuhiljaa. E tosiaan tuli käväisemään meillä perjantaina ja viipyi eiliseen alkuiltaan asti. Käytiin baarissa ja lauantaina shoppailtiin urakalla. Tai tarkkaan ottaen E shoppaili urakalla, minulle riitti yksi kierros kaikissa paikallisissa liikkeissä. Silti minä taisin loppujen lopuksi käyttää enemmän rahaa, vaikka ostinkin vain vähän jotain pientä, useammasta liikkeestä tosin.

Baari-ilta oli aika tipalla, ettei jäänyt lähinnä hyväksi aloitukseksi. Olimme istuneet jo yli tunnin lähes tyhjässä kapakassa ja juuri lähdössä kotiin, kun joku toinen takkeja pukeva tuli maininneeksi, että Big Brotherin Antti A ja Perttu olivat eräässä toisessa paikassa. E:tä ei enää pidätellyt mikään, lähdimme siis sinne samantien. Näimme jopa Miss Kouvola -kisan, tai ainakin vähän vilahduksia tyttöjen pepuista ja kasvoista. Tungos oli valtava. Mietintätauon aikana E sijoitti meidät niin, että olimme alta kaiteen takana näkemättä mitään itse kilpailijoista, mutta Niistä Pojista sitten sitäkin enemmän.

Osa syytä muuttuneeseen sijaintiin saattoi olla siinäkin, että ensimmäisen puoliskon aikana E:llä oli innokas ihailija, joka aktiivisesti katseli tätä ja tunki ilmeisesti "vahingossa" liian lähelle jatkuvalla syötöllä. Oma pieni jääpalasenihan ei miehiä kaipaa elämäänsä, joten ihailija sai aika tylyt pakit. Minä mielessäni hihittelin katsoessani tilannetta, tosin pojan puolesta jäi ehkä vähän harmittamaan, oli ihan mukavan näköinen nuorimies. Eipä sillä, taisin minäkin suhtautua juomista ostaessani jäätävän tylysti minulle juttelemista yrittäneeseen jo vähän varttuneempaan mieheen. Kaatokännissä oleva ainakin 10v vanhempi ukko ei vain iske, ei edes ystävällisyyteen asti. Joskus on ystävällistäkin suhtautumista tullut kokeiltua, ja tyly torjunta tuntuu paremmalta vaihtoehdolta edelleen... Pääseepähän helpommin eroon moisista.

Mikä siinä muuten on, että täpötäydessä baarissa on monien aina pakko jäädä notkumaan siihen tiskiin kiinni? Miksei voi mennä vähän kauemma, niin että jonot toimivat ja muillakin juomien osto onnistuu? Tätä tulee ihmeteltyä aina, kun olen liikenteessä, vielä ei kukaan ole onnistunut moista selittämään...