Olipas taas viikko! H*lvetin pitkä ja h*lvetin rankka, ei voi muuta sanoa. Yleensä viikonloppuna minulle riittää yksi siideri yhtenä tai kahtena iltana, nyt olen ollut ihan humalassa sekä eilen että perjantai-iltana. Onneksi en luvannut lähteä Oulaisiin tänä viikonloppuna kuoron kanssa, siitä olisi tullut vain itkua ja hampaiden kiristelyä. Toivottavasti niillä muilla on onnistunut viikonloppu edes.

Työjututhan ne ovat, jotka painavat. Mitään ei oikein voisi vaitiolovelvollisuuden takia sanoa, mutta toivottavasti ensi viikolla tilanne on parempi. Ja varmasti onkin, sen verran tehokkaasta prässistä meidät on nyt vedetty läpi. Kulta ei onneksi ole minun nollauskeinoani pistänyt mitenkään pahakseen, juopotellut itsekin siinä sivussa ja hieronut niskoja vain. Antanut tilaa minulle olla yksin ajatusteni kanssa, ei liikaa tunkeutunut seuraan. Ihana mies, kun osaa antaa sen oman rauhan silloin kun sitä tarvitaan.

Kultakin sitten muuten sai samalla kaavalla tehdyn pipon kuin se edellinenkin, tässä värit vain menivät mustavalkoharmaina isompina raitoina. Ei ole onneksi yhtään naisellisen näköinen, ja ainakin käyttötiheydestä päätellen on ihan mieleinenkin. Nyt eilen soitti toinenkin sisko ja haluaa pipon myös. Jokohan laittaisin pipotehtaan pystyyn? (ekan pipon saaneelle siskolle terkkuja, jos vielä vakoilet täällä: tulossa oleva pipo ei ole mikään syy palelluttaa korvia ennen sen saapumista, teillä on taatusti kotona varapipoja riittävä määrä) Ns. oikeakin neule edistyy pikkuhiljaa omaan tahtiinsa, kovin moneen kerrokseen lanka ei enää riitä, mutta katsotaan nyt, milloin sen saisin valmiiksi asti. Seuraaviakin projekteja olisi mielessä vaikka kuinka paljon, kunhan saisin edelliset ensin puikoilta pois.

Edit: Muistui vielä eilinen Kullan kommentti mieleen, joka ehdottomasti piti saada ylös: "Yks vaan ryntäilee humalassa ympäriinsä miekka kädessä, vähän pitäis varoa." Kyllä, pelasin Oblivionia, join siideriä ja neuloin aina pidempien repliikkien aikana. Hurjan näköistä touhua, onneksi vain örkit kuolivat. Multitasking is a gooooood thing.