Eilen iski pakottava tarve saada vähän sotkea ja säätää, ja lankavarastoon jo pitkään haudatut kool-aid-pussitkin houkuttelivat... Aiemmin tällä viikolla harjoittelin jo vyyhdintekoa keinutuolin jalkoihin, ja nyt pääsivät vyyhdit kylpyyn. Oli hauskaa! Ja ainakin nyt äkkiä ajatellen lopputuloksetkin olivat sellaisia, että niitä voisin hyvin käyttää johonkin. Jopa mies kehui hienoiksi, minulla on iso rasti omalla henkisellä seinällä!

Kaikki kuivumassa

Kaikki kuivumassa Kaikki kuivumassa

Ensimmäisenä väriliemeen pääsi valkoinen Novitan Florica, makuna Grape.

Florica + grape Florica + grape

Seuraavana kokeiluna edelleen valkeaa Floricaa. Tämä oli etukäteen maustumassa etikkaisessa vedessä. Puoli vyyhtiä sai elintarvikesinistä ja puoli vyyhtiä Grapea. Sininen näytti liian kirkkaalta minun makuuni, joten ei kun koko vyyhti samaan astiaan ja vielä pussillinen Punchia päälle... Yllättävän hauska lopputulos, vaikka epätoivo meinasikin yllättää voimakkaan punaisen vallatessa alaa. Eihän sitä nyt voisi kokeilla vaikka puolikkaan pussin kanssa, kaikki vain sekaisin heti!

Florica + elintarvikesininen + grape + punch Florica + elintarvikesininen + grape + punch

Vielä yksi vyyhditetty Florica löytyi. Tätä vyyhtiä olin jo etukäteen säätänyt neljään osaan... Siinä pitäisi olla yksi vähän Grapella taitettu sininen (tällä kertaa ei etikkaa), yksi Grape, yksi Cherryn ja Grapen sekoitus ja yksi Cherry raita. Sininen oli kuitenkin taas jotenkin omituisen näköinen yksin, joten pikku loraus Cherryä sekaan, ja yllätys yllätys.. Sinisestä ja punaisesta tuleekin violettia! Enpä tullut ajatelleeksi... Tämä on noista vyyhdeistä arveluttavin, mutta voipi tällekin jotain käyttöä joskus löytyä. 

Florica + elintarvikesininen + grape + punch Florica + elintarvikesininen + grape + punch

Vaaleansinisestä Novitan Luxus Cloudista ja Grapesta tuli minun ehkä suurin suosikkini. 

Luxus cloud + Grape Luxus cloud + Grape

Vaaleanpunainen Luxus Cloud ja melkein pussillinen Cherryä tekivät myös kivan semisolidin lopputuloksen. 

Luxus Cloud + Cherry Luxus Cloud + Cherry

Vielä kaikki kasalle kiepautettuina poseeraamassa. 

kaikki valmiit