Annoin tänään periksi sitkeälle halulle ja tein raskaustestin. Negatiivista näytti, niinkuin aikalailla oletinkin. Jotenkin sitä kai niin hirveästi vain toivoisi muuta, että tulee sitten toiveajateltua liian pienestä. Kuukautisethan minulla on kuitenkin tullut koko aika normaalisti, joten todennäköisyys pillerien salaa pettämiseen olisi ollut aika pieni. Silti, mukamas kasvaneet ja herkistyneet rinnat, ehdottomasti herkistynyt hajuaisti, ajoittainen paha olo, toivoton väsymys ja tiellä koko ajan oleva maha saivat toivomaan muuta ihan tosissaan. No, nyt on sekin asia varmistettu, parempi tietää negatiivinen kuin salaa toivoa koko ajan.

Ja maha alkaa nyt kyllä lähteä, ettei enää tarvitse sen tiellä olemisesta saada turhia toiveita. Jospa vaikka sisua riittäisi ahdistella paino painoindeksin mukaiseen normaaliin asti tällä kertaa. Yhtään ei kiinnostaisi, mutta fyysiseltä pakolta tuo tuntuu. Ikinä aiemmin minua eivät mittani ole tällä lailla häirinneet! Yleensä kuitenkin viihdyn kropassani.

Työkaveri oli saanut keskiviikkona vauvan, ihanaa. Olen kyllä kade, mutta ei siitä sen enempää. Kerättiin työkavereiden kanssa kolehti ja ostettiin pienelle pakettia tänään. Yllättävän paljon saatiin kaikkea kivaa vajaalla neljälläkympillä, niin paljon, ettei niitä postiin kannattanut laittaa. Huomenna viedään ne perille ennen kuin pidetään kesäkauden lopettajaisia toisen työkaverin luona. Yhtään en ainakaan vielä ole juhlimis- tai juopottelutuulella, mutta ehkä se siitä. Nyt kun tiedän senkin, että salamatkustajaa ei kyydissä ole. Eiköhän se into jossain vaiheessa sieltä tule.

Niin ja kiva Ellije kun kävit, tule toki uudestaankin :)