Tänään pitäisi karata siskoa katsomaan Helsinkiin. Kiva nähdä, minkälainen oikeasti on se asunto, josta olen kuullut puhuttavan niiiiiin paljon. Ja ainahan se on ihanaa, kun joku pääsee toteuttamaan unelmiaan. Yhden jälkeen lähtee juna täältä kotipuolesta ja kolmen maissa treffataan rautatieasemalla. Siitä syömään ja sen jälkeen kohti Serenaa, asunnonkatseluun ehdimme varmaan vasta illalla. Sitten huomenna, kun sisko karkaan töihin, minulla on ohjelmassa vapaata shoppailua (lanka- ja lautapelikaupat, täältä tullaan!) ja iltapäivällä pitäisi vielä treffata yksi alunperin netistä löydetty kaveri. Toivottavasti toteutus osuisi kohdalleen, olen niin innoissani lähdössä.

Tuparilahjaa hankkiessa taisin kyllä hieman innostua liikaa.... Tuossa on nyt kassiin pakkailtuna itse tehtyjä pannulappuja, pesupähkinöitä, pari pussia irtoteetä ja irtoteelle tarkoitettu teepannu, pesupähkinöitä, Pentikin peltirasia teen säilytykseen, makuunin lippuja ja sydämenmuotoinen kakkuvuoka. Eilen oli vain niin kiva miettiä jotain pientä, mitä olisi helppo kuskata mukana, että luettelo vähän kasvoi... Noh, on noilla sentään käyttöä toivottavasti kaikilla kuitenkin pidemmän päälle, ei ihan himphamppua.

822207.jpg

Patalapuista tuli kyllä ihan kivoja, vaikka itse sanonkin. Raidallinen puoli on neliraitaWoolia kolmosen puikoilla Vaaka-tilkkutyyliin ja takapuoli pellavasekoitetta, välissä vanulevyä ja koko komeus kiinni kanttinauhalla. Langankulutus kolmessa lapussa on alun kolmatta kerää, eli ei edes mikään mahdoton. Kultakin tykkäsi illalla mallista pienimmän prototyypin valmistuessa, antoi luvan tehdä samanlaisia kotiinkin...