Miten aina voi olla näin väsynyt olo? Eikö mikään voisi helpottaa sitä? Aamulla väsyttää kun nousen sängystä, töissä tarvitsen ainakin muutaman kupin teetä pysyäkseni vauhdissa ja illallakaan ei jaksaisi tehdä mitään järkevää. Tänään kyllä aamu oli selvästi helpompi kun huijasin itseäni ja laitoin kellon soimaan 5 minuuttia myöhemmin kuin tavallisesti. Heti se vaikuttaa. Varmaan jonkunlainen stressinpoikanen kehitteillä, kun illalla Kullan tultua jo sänkyyn minä heräilin tämän tästä ja näin sekavia unia taulukkolaskennasta. Olisi edes jotain mukavia seksiunia! Vaan ei, tosielämän tuhma tyttö keskittyy öisin kiltisti taulukkolaskentaan ja palkkoihin.

Mikähän päivä saisin pyydettyä ystävä S:ää kuntosalille? Huominen tai tämä ilta voisivat olla hyviä. Jos väsymykseen ei tehoa pelkkä nukkuminen (kun kuitenkin olen aina ajoissa sängyssä), ratkaisua on pakko etsiä muualta. Jos vaikka fyysinen rasitus syventäisi unen laatua tai jotakin. Henkinen paine töistä ainakin varmasti helpottaa, kunhan uuden projektin tiedot alkavat olla kunnolla hallussa ja voin kunnolla alistua kohtalooni.

Ja ihanaa, ensi tiistaina alkaa jo laulutuntikausi eikä enää mene montaa viikkoa kuoroiluunkaan. Se on takuuvarma hyvänmielen ja energian lähde. S joskus väitti, että kuntosalikäynnin jälkeen olo olisi kuin hyvän seksin jälkeinen, mutta ei se pidä paikkaansa. Hyvän seksin jälkeisen olon saa vain seksillä tai laulamalla. Ensimmäinen on ehkä ympäristöystävällisempi mutta laulamista voi joskus harrastaa toisten nähdenkin (no okei, kyllä yksi ystäväkin saa seksiä nähdä jos oikein kinuaa, mutta eivät muut). Kuntosalikäynnin jälkeen vain väsyttää ja tekee mieli teetä. Toisaalta minä en oikeastaan koskaan ole kokenut sitä fyysisen rasituksen riemua, mitä jotkut rakastavat. Pyöräillessä voi tulla vastaan vauhdin hurma alamäessä, uidessa rakastan vedessä lillumista, kävellessä näkee luontoa ohimennen, mutta pelkän liikunnan takia mikään laji ei vielä ole innostanut. Niin, ja napatanssissa saisi käyttää ihania vaatteita, mutta muuten se ei kauheasti houkuttelisi juuri nyt...

Kamala mikä valituskirjoitus! En minä oikeasti ole tällainen, nyt vain väsyttää ja marisuttaa. Millähän saisin koottua oman hyväntuulisen itseni töihin mennessä, ettei sitä siellä kukaan huomaisi?