SNY-kierros on tullut täälläkin päätökseen ja on suurten paljastusten aika.

Minun salaiseksi hyväksi hengettärekseni paljastu Perhoneito, jonka blogiin hyökkään kohta tutustumaan oikein ajan kanssa. Itse taas ilahdutin Karamelliä.

Viimeinen pakettikortti tuli jo postiluukusta viime torstaina, mutta en ehtinyt hakemaan sitä postista ennen kuin vasta alkuviikosta. Paketin aukaisin innoissani jo töissä, mutta nyt vasta lopultakin kuvailu.

640809.jpg

Ihana paketti! Itse tehty Branchin out -huivi (ja hyvä malli minulle siihen, miten asiat oikeasti pingoitetaan kunnolla), houkuttelevaa lankaa hipellettäväksi ja neulottavaksi, solki huivin kiinnittelyyn ja paljastuskortti. Huivi pääsee kyllä taatusti heti käyttöön, kunhan sää vain sallii, nyt on vähän turhan lämmintä valitettavasti.. Hyvä sattuma muuten, lähetin oman viimeisen pakettini ihan samanlaisessa laatikossa.

Suurkiitos sinulle Perhoneito, olet ollut ihan ykkönen! Mukavia paketteja ja piristäviä välikommentteja, ihanaa!

Muuta elämää: lakkiaiset menivät viikonloppuna hienosti. Päivänsankari säteili koko olemuksellaan, ruokaa oli paljon ja se oli aivan liian hyvää, vieraat vaikuttivat viihtyvän ja sääkin suosi. Perhesopukin kesti tiukan juhlien valmistelun, kun sankari sai tarpeeksi touhuta oman päänsä mukaan ja omalla aikataulullaan. Ja isosisko oli itkeä koululla ylpeydestä ja liikutuksesta...