Kullan kanssa ollaan tänään tunnettu tasan neljä vuotta. Kohtuullisen pitkä suhde ikään nähden, minä olen vasta 23 ja Kulta 26. Ja silti tuntuu älyttömän lyhyeltä ajalta, tapahtumat niistä ensimmäisestä parista hassusta kuukaudesta ovat vielä kirkkaina mielessä. Hetihän ei voinut uskoa, että meitä muka olisi tarkoitettu yhteen, emme vain osanneet olla muutenkaan. Sääli, että yhtä ulkopuolista rakasta ystävää tuli siinä yhteydessä satutettua varmasti turhan pahasti...

Sinänsä tähän neljään vuoteen on mahtunut tavattoman paljon kaikkea. Melkein koko minun AMK-opiskeluni ja Kullaltakin puolet. Serkun ja sedän yllättävät kuolemat. Yhteen muuttaminen ja sen huima jännittävyys parin vuoden jälkeen. Työn saamiset ja opinnäytetyötuskat. Vauvakuumeilua ja nenää valkaisevia yllätyksiä. Yksi oikeasti paha kriisikin, ja sen jälkeen entistä parempi suhde ja hienompi läheisyys, kun siitä päästiin yli.

Tänään on Kullan ensimmäinen päivä uudessa työpaikassa, illalla sitten toivottavasti keksitään jotain omaa kivaa ihan keskenämme. Taitaa kuoro jäädä taas tänään minulta väliin, mutta väliäkös tuolla. Kurkkukin on sen verran räkää täynnä, että laulaminen tuskin olisi minun juttuni tänään ollutkaan.