Kiitos SNY kortistasi :)

Juu, eilen oli syntymäpäivä taas pitkästä aikaa. Ihan mukava päivä, tosin ensimmäistä kertaa ikinä olin huomaavinani pieniä ikäkriisin oireita. Toisaalta 25v alkaa olla jo aika lähellä vakavasti otettavaa aikuista, ehkä tämä tästä vielä suttaantuu.

Aamulla ylösnoustessa (jo viideltä, mitään stressiheräilyä havaittavissa?) löysin Kultsin jättämän K18-lahjan tuolilta, kyllä se taas oli mieleistä osannut etsiä... Opettelipa illalla käyttämäänkin lahjaansa, olin oikein tyytyväinen. Työpäiväkin oli inhimillinen, menin sitte vasta kahdeksaksi ja pääsin jo hitusen yli neljän kotiinpäin. Sisältyipä siihen pieni tauko ulkomaailmassakin, kun kävin tämän lopettavan työkaverin kanssa vauvanvaateostoksilla; työkaverien yhteinen lahja yhden työkaverin pikkuiselle ja minä jotain pientä (eli varmaan ihan liikaa) sille eilen syntyneelle pikkumiehelle.

Illalla Kultsin kanssa ravintolaruokaa ja hyvää seuraa, maiskis. Vaikkei Amarillo nyt ehkä ole ravintoloista se ihmeellisin ja ihanin kautta aikain, meille molemille maistuu se ruoka kyllä hyvin. Ja sopivan arkinen paikka, ei tarvitse liikaa miettiä päällepantavia tai muita... Acapulko Salmonia suosittelen lämpimästi, annos hävisi lautaseltani aivan liian pian. Huomasin muuten, että edellisestä meikkauskerrasta oli kulunut aivan liian pitkään. Minulla olisi kyllä kaikenlaisia tarvikkeita, joita en ikinä muista käyttää, mutta tyyppilliseen tapaan en eilenkään löytänyt esim. yhtä ainoaa meikkivoidetta mistään. Halutaan ostaa huolellisempi pää!

Niin ja toteutti se pomokin lahjatoiveeni, soitteli jossain vaiheessa kun kotiuduimme sieltä ravintolasta, että nyt on löytynyt uusi assari, joka aloittaa tänään klo 8.15. Mielenkiinnolla odotan, millainen tapaus sieltä tupsahtaa. Ainakin edellisellä kerralla valinta osui nappiin, miksei sitten nytkin. Vähän kyllä jännittää!