Voi ei, en tiedä kummasta olisin enemmän järkyttyneen huvittunut eilisen puhelun terveyskeskukseen jälkeen. Saan soittaa torstaina, ja tiedustella, onnistuinko saamaan kimppa-aikaa jollekin lääkärille omalääkärini ollessa virkavapaalla. Kimppa-aika??? Torstaina vasta tiedustelu siitä, sainko edes sitä??? Eläköön julkinen terveydenhuolto, jälleen kerran...

Toivottavasti tuo kimppa on edes jotain muuta kuin sitä, miltä kuulostaa. Kuolen naurusta ja myötähäpeästä, jos se tarkoittaa tunnin ajanvarausta, jolloin sama lääkäri tarkastaa kerralla kymmenen yhtä aikaa housut kintuissa olevaa naista alapäästään. Toisaalta olen moiselle mielikuvalle hihitellyt jo koko eilisen illan.

Päätin tosiaan selvittää nyt syytä moisiin mahakipuihin. Kiireellisyysjärjestyksessä ei selvästi kiilailla terveyskeskuksessa, mutta sain nyt ohjeen, että jos olo yllättäen pahenee, päivystykseen heti. Ja tosiaan kimppa-aika joskus tiedossa... Raskaustestin tein viimeksi eilen aamulla kotona, ennen kuin töistä soittelin terveyskeskukseen. Täti kuitenkin kuulosti siltä, että melkein ensimmäisenä joudun sitten saman tien raskaustestiin siellä. No, positiiviselta ylläriltä se tuntuisi siinä vaiheessa. Ihana mussukkasyy potea mahakipuja. Toiset vaihtoehdot... En oikeastaan edes halua ajatella niitä, jos jotenkin liittyvät kohtuuni ja lisääntymiselimistöön. Ei mitään vaikeuksia sinne, kiitos.

Eilinen päivä kyllä varmisteli myöhemmin sitä, että oikeasti tulee ihan tarpeeseen tuo lääkäri. Pariin otteeseen sattui vatsaan niin kovasti, että aloin jo miettimään, millaisella kivulla se päivystys kutsuu. Ei toki vielä tuollaisella, mutta... Samoin seksi sattuu, kun saan vähänkään syvemmälle mitään sisääni. Ei hyvä, ei hyvä.... Toisaalta halutkin ovat tämän aikaa olleet vähän hukassa, sitten kun saan itseni vauhtiin, se on kyllä kivaa, mutta aloituskynnys tuntuu olevan paljon tavallista korkeammalla.