Karamelli haastoi minut kertomaan seitsemän asiaa itsestäni, joten tässä tulee:

- Olen luonnonblondi ja tietyssä määrin ylpeä siitä :) Tai ehkä antiylpeä, käyhän se selitykseksi mihin tahansa töppäilyyn?

- Minulla on melkein aina suklaata tai jotain muuta jemmattuna johonkin yksin syötäväksi. Kirjahylly, käsilaukku, lankalaatikko... Huolestuttavassa määrin tosin entiset suklaan salakuljetustavat ovat alkaneet vaikuttaa myös langan salakuljetustavalta, jos lyhyen ajalla hankintoja on ollut kovin paljon...

- En yleensä koskaan ole kotona säädyllisesti puettuna.

- Olen toivottoman epäjärjestelmällinen ja yleensä kaikki mahdollinen tarpeellinen on ainakin ensimmäisen 15 minuuttia toivottoman hukassa, niin töissä kuin kotonakin. Yllättävän vähän tavaraa kuitenkaan katoaa aivan ikuisiksi ajoiksi.

- Jos ostan hajuvesiä, ne jäävät yleensä lähes käyttämättömiksi ainakin itsensä hajustamismielessä. Pullokokoelma löytyy tästä tietokoneen välittömästä läheisyydestä kuitenkin koko ajan, jotta voin muuten vain nuuhkia niitä ja nautiskella sitä kautta.

- Järki ja tunteet ovat täysin toisensa poissulkevia ominaisuuksia, niitä ei näin pieneen päähän mahdu yhtäaikaa molempia...

- Minusta olisi tullut erittäin hyvä hamsteri, päätellen siitä tavaramäärästä joka jatkuvasti muuttaa meille..

Suurimmassa osassa blogeja, joihin olen joskus uskaltanut mitään kommentoida tai muuten ilmaista olemassaoloani, tämä meemi on jo ollut. Pari vielä löytyi haastamatta, joten hyökkäänpä äkkiä... Perhoneito ja Piilopahis, varokaapa vain :)