Lintsasin tänään kuorosta, hyi minua. Ei vain jaksanut, mahaan koski ja väsytti ja seksin jälkeen tuntui ylivoimaiselta alkaa miettiä uudestaan päälle pukemista. Kuukautisten jälkeen ensimmäisessä normaaliseksikerrassa on kyllä aina jotain taikaa, se menee aina spesiaalin puolelle. Niin ihanaa rakastelua, taas kerran. Meinasin sanoa, etten muista vastaavaa tapausta vähään aikaan, mutta vuosipäivänä taisi kyllä olla jotain ihan verrannollista. Mutta takaisin sallittujen aiheiden pariin, tämä viikko jääkin sitten vähemmälle laulamiselle. Laulutuntia kun ei syyslomien takia ole. Mälsää. Noh, jospa sitä innostuisin kotona luikauttelemaan vähäsen.

Tämä ilta onkin mennyt sitten ihan lorviessa. Olen hengaillut koneen vieressä (ja pelannut totta kai), neulonut vähäsen tv:n ääressä ja käynyt suihkussa. Nopeasti menee ilta näinkin, jos kuoron olisi tuohon vielä lisännyt, sitä sellaista olemisaikaa ei olisi jäänyt kai yhtään. Nytkin jo haukotuttaa siihen malliin, että olisi parempi kaivautua kohta peittojen sekaan kokonaan ja käydä nukkumaan.

En oikein osaa päättää, miten suhtautuisin kaverini uutiseen tulevasta perheenlisäyksestä (tähän hätään en muista, olenko siitä tänne mitään kirjoittanutkaan). Mielestä sitä ajatusta ei ainakaan saa, mutta mielialat vaihtelevat minullakin ihan laidasta laitaan. Välillä suruttaa ja masentaa, kaikki muut saavat vauvoja paitsi minä, välillä taas tuntuu hyvältä kaverin puolesta ja suunnittelen, mitä pientä kivaa voisin välipalana neuloa siihen perheeseen. Silkkivillainen hellehattu olisi tällä hetkellä paras idea, mutta mikään ei vielä toteutukseen asti ole innostanut.

Yksi suurempi huivi kyllä edistyy hitaasti mutta varmasti, langan karheus vain mietityttää, tuleekohan sitä ikinä käytettyä. Joku pikkuinen vaate välissä voisi olla tervetullutta vaihtelua. Langaton lokakuuni muuten pitää edelleen, ihme kyllä. Edes se kauan sitten tilaamani lankapaketti ei ole vielä tullut, sain pelkästään mailin, että maahantuojan suomalainen työntekijä on sairaalassa, eikä siis voi postittaa niitä ihan vielä.