Ihan ensinnä, Hilda, kiva kun kävit, toivottavasti joskus osut uudestaankin paikalle.

Pannukakku hyppäsi juuri uuniin, nyt kun sen laittaa paistumaan, sen pitäisi olla aika sopivasti valmis puolen tunnin kuluttua. Mmm, pitkästä aikaa. Ja lopputuloksen pitäisi olla aikalailla hyvää, lorauteltiin vähän kermaakin sinne sekaan. Ihmettelen kyllä tuon ohjeen tekijää, kun siitä pitäisi mukamas jättää kokonaan voi ja sokeri pois. Ei se sellainen mitään pannukakkua ole, huonoa näköistoimintaa vain! Eli kerman lisäksi lisäilin sinne kyllä sokeria lurauksen ja muutaman kymmenen grammaa paistorasvaa. Eron huomaa aina.

Juu, pää on ihan tyhjä, kyllä sen huomaa.

Eilen kirjoittelin tänne jo pidemmänkin tarinan, mutta sitten erehdyin aukaisemaan Messengeristä linkin, ja se tarina meni sitten siihen. Plääh. Ei siinä kyllä mitään tärkeää ollut, kunhan mietin suhtautumistani tv:n katseluun ja hömppäohjelmiin. Hömppä on parasta antia, ei siitä mihinkään pääse. Olen aivan koukussa Big Brotheriin jo nyt, ja Emmerdalen aika on pyhä töistä kotiuduttua. Ihanaa, kun se taas alkoi. Tänäänkin melkein tippa linssissä katselin häitä...

Olisi kyllä kiva joskus mennä naimisiin. Ja mieluiten vapaaehtoisen sulhasen kanssa. Kyllähän tuo kultsi toisaalta väittää, että naimisissa pitäisi olla kun saa lapsia. Ja jos lastenteko on sellainen asia, jonka minä joskus hamassa tulevaisuudessa saan osin sanella, ehkä se avioliitto sieltä sitten tulee. Meille kyllä riittää ihan pienikin seremonia, jos ei mitään radikaaleja muutoksia tapahdu. Emme kumpikaan tykkää olla huomion keskipisteenä tai suurissa juhlissa, miksi turhaan laittaa itseään kiusalliseen tilanteeseen?

Juuri tänä aamuna mietin, että tuo uusi työpaikka tuli aika hyvään saumaan. Vauvattomuutta ei ole paljoa ehtinyt tai jaksanut nyt pohtia, toki se hyvä keskustelukin siellä pohjalla auttaa asiaan. Kulta saa tarvitsemansa hengähdystauon, jos ymmärtää sellaista nyt elävänsä. Tosin voi olla, että nyt kun sanon tästä, herään huomenna aivan kamalaan vauvatuskaan.. Noh, that's life.

Ja pannukakku on nyt valmista, joten mmmmmm tämä siirtyy herkuttelupuolelle.