Ihan ensiksi, Ellije, kiva kun olet käynyt, tule uudestaan taas :) Ja muuten, minulle on käynyt ihan samalla tavalla, innostun jostain blogista, ja linkitän jonkin tietyn kirjoituksen itselleni talteen... Et ole ainoa.

Hauskat unet tällä viikolla sen kun jatkuvat. Tuon big brotherin jälkeen olen jo ehtinyt laskea palkkoja kunnon yhtälöillä (tyyliin x^2+y*3-2+6y+2x=x+y*4-3x), kasvattaa My Little Ponyn kokoista elävää varsaa (joka heitteli hienoja voltteja halutessaan sisällä asunnossa kurkkia pöydänreunojen yli) ja nyt uusimpana murtauduin kuolleen setäni asuntoon ja jäin eteiseen kaatelemaan vettä kukkamaljakosta toiseen. Jostain syystä se olisi ollut ylenpalttisen tärkeää saada tasattua ihan tasan, ja vielä ennen kuin kukaan löytää minua sieltä. Ei ihmekään, että olen päivisin väsynyt, kun yöt menevät moisissa aktiviteeteissa.

Tein Anttilan alesta löydön tässä yhtenä päivänä, ja nyt päivittäinen pelaamiseni on taas laajentunut vähäsen. Pelkän simsin lisäksi koneella pyörii nyt myös SimCity 4, varmaan jo 14 euron hintansa tienannut ainakin pelitunteina laskettuna... Ja yhden kaupungin monista olen jo saanut kannattamaankin, aika huimaa. Siitä se lähtee. Huvitti, kun Kulta kävi ensimmäisenä iltana olkapääni takana ihmettelemässä puuhiani, ja silmät pyöreinä totesi, että pelihän näyttää ihan Simsiltä. Kuinka ollakaan, yhtenevät nimet ja valmistajathan eivät liity toisiinsa mitenkään..

Huomenna olisi tiedossa levytys kuoron kanssa. Plääh toisaalta, koko päivä seisaallaan ja aikalailla vieraiden ihmisten kanssa ahdistaa vähäsen. Ikijumissa olevat niskani tekevät pitkästä paikallaan seisomisesta aika tuskaa, kun äkkiä alkaa huimata ja oksettaa. Toisaalta laulaminen helpottaa kovasti. Sillä taiallahan minä nämä parin tunnin viikkotiskitkin saan hoidettua. Kun hyräilen itsekseni samalla, pystyn seisomaan ja ojentelemaan tavaroita koko sen ajan. Muuten tunti on maksimi, minkä jälkeen ei enää loppuiltana paljoa tarvitsekaan seisoskella.

Laulamisesta puheenollen, taidanpa iskeä tämän päikyn kiinni ja keskittyä siihen vähäksi aikaa. Omienkaan läksyjen harjoittelu tuskin on huono idea, opettajakin voisi pitää minusta enemmän, jos välillä harjoittelisin...