Missä vaiheessa ihmisestä tulee niin iso, että kukat sukanpohjissa eivät enää innosta? Ja voisiko sitä ominaisuutta millään saada säilytettyä vielä vähän pidempään?

Eilen kävin tosiaan muffinssiteellä ystävän ja hänen perheensä luona. Oli oikein hyviä muffineja, mutta lapsiseura oli kyllä koko päivän kohokohta. Reilu 2v tyttö päätti adoptoida minut pääleikittäjäksi melkein heti, kun pääsin sisään, ja hänen kanssaan touhutessa koko visiitti melkein menikin. Kaveria ja miestä nauratti, mutta eivät nuo näyttäneet pahakseenkaan panevan. Vajaan vuoden ikäinen pikkuveikkakin touhusi ainakin meidän vieressä ihan antaumuksella koko ajan.

Oli ihana päästä pitkästä aikaa leikkimään pienten kanssa. Oikeastaan sen jälkeen, kun lainatytön hoito loppui yli vuosi sitten, siihen ei ole ollut suurempaa tilaisuutta. Joskus D on kyläillyt vauvan kanssa päiväseltään, mutta siinäkin pieni on nukkunut puoli aikaa... Kyllä se perustouhuaminen tuntuu ihan yhtä hyvältä kuin ennenkin. Ilmoittauduinkin siinä samalla vaivihkaa vapaaehtoiseksi lapsenvahdiksi, jos kaveri miehineen joskus haluaa käydä jossain ihan kahdestaan.