Uskomaton tunne, viime yönä sain nukuttua koko yön kertaakaan heräämättä! Jostain yhdestätoista seitsemään vain, mutta sellaista laatu-unta, ettei nyt väsytä yhtään. Mieletön tunne! Heräsin melkein samasta asennostakin kuin nukahdin, ainoastaan jalkojen välissä ollut tyyny oli valunut pelkästään mahaa vasten. Tiedä sitten, olenko yöllä kieriskellyt ja vain palautunut tuohon kippuraan. Pitää varmaan tyynyviritellä ensi yönäkin, jos se takaa näin mahtavia tuloksia.

Melkein aloin jo miettiä, mitä ihanaa ja lihottavaa tänään leipoisin, mutta viime hetkellä muistin taas pyhän laihdutuspäätöksen. Mutta kai tuossa herkkukirjamäärässä mitä meidän keittiöstä löytyy, täytyy olla joku vähemmänkin lihottava juttu? Hmm... Marjakiisseleitä ei ole tullut pitkään aikaan maisteltua yhtään.

Huvitti muuten eilen miehen tosi varovainen suhtautuminen siihen, miten kysyä raskaustestin tuloksesta. Katseli sillä lailla hassusti, ja kysyi, oliko testin tulos mahdollista huolestumista vaativa. Eipä ollut ei, tosin minä olin huolestuneempi valeraskausoireistani kuin kielteisestä tuloksesta. Arvasin tosin kyllä, mitä Kulta tarkoitti. Ja totta kyllä, minulla olisi huolestuminen kyllä pamahtanut päälle heti. Alkoholia on tullut nautittua, pillereitä syötyä, melkein koko kesän olen elänyt grillimakkaralla, eli mahdollisia vauvankiusaajia olisi mukana ollut paljonkin. Mahdotonhan minun olisi ollut sanoa, missä vaiheessa pieni edes olisi saanut alkunsa!

Mutta juu, nyt jos siirtyisi Simsin pariin takaisin. Uusi peli-intokin alkoi taas, kun sain siihen vähän laajennusta entisiin nähden. Minäkö addikti, ei ei... Melkein vuoden vain pelannut melkein päivittäin useamman tunnin kerralla....

Liljis, kiva kun kävit, tule vain jatkossakin kurkkimaan :)