Näinpä minä erikoista unta äsken. Ajelin ympäriinsä sähköistetyllä moottoripyörällä, ja katselin, kun joka puolella katujen varsilla oli pikkutyttöjä vaaleanpunaisissa juhlamekoissa. Olipa siellä se minua joskus melkein 20v sitten traumatisoinut vaaleanpunainen valkeilla palloillakin mukana. Sitten jätin pyörän vanhempieni luokse, ja jatkoin matkaa kävellen. Yksi äiti pysäytti minut, ja pyysi pitämään lapsiaan kädestä sen aikaa, kun hän ottaa valokuvan. Käytännössä kuvaus ei onnistunut kuitenkaan, sillä joka kerta kun kamera oli kädessä asti, jonkun neljästä pikkutytöstä vaippa piti vaihtaa heti...

Jostain syystä tuosta unesta jäi aivan tolkuttoman hyvä mieli. Kaikki oli olevinaan hienosti, sain jopa säikäytettyä pyörälläni ala-asteaikaisen inhokkiopettajan.

Nukkumaanmeno eilen ei kyllä ollut ihan niin hauskaa, päätäni särki jo tähän kirjoitellessa, mutta luulin sen lähtevän ihan pitkälleen menemällä ja nukkumalla. Vaan enpä päässytkään unenpäästä kiinni, kun päätä ja niskaa alkoi koskea aivan tolkuttomasti. Tunnin verran kieriskelin sängyssä ja etsin jotain asentoa, joka olisi tuntunut edes vähän paremmalta. Loppujen lopuksi oli pakko luovuttaa ja hakea särkylääkettä, sitten sain jonkin ajan kuluttua unesta kiinni toinen käsi otsalla kämmenen kuhmut painaen pahimpia kipupisteitä. Mitään muuta selitystä tuolle en kyllä keksi, kuin että toissapäivänä vilpoisella tupakkapaikalla istuessa T:n luona minua on vetänyt niskoista pahemman kerran, ja nyt se olisi kostautunut. Korvatulehdustakin mietin, koska osa kipua oli oikean korvan luona, mutta eikai korvatulehdus voi vammauttaa koko oikeaa puoliskoa päästä?