Sain äsken valmiiksi pari pitkäaikaista projektia. Molemmat huivit ovat olleet tekeillä siitä lähtien, kun se edellinen neulehuivi valmistui eli heinäkuun alusta. Melkein kaksi kuukautta tuommoisiin, säälittävää toisaalta. Vaan on tässä ollut niin paljon muutakin mietittävää.

Ensinnä yhteiskuva molemmista, valittelen heti alkuun sitä, että luonnonvalkeasta merinosilkistä tehty näkyy tosi huonosti vaalealla matolla. Jotenkin sen erottaa, kun oikein tihrustaa. Vielä ovat siinä kiinni höyryttelyn jälkeen, saavat kuivahtaa ihan rauhassa.

165467.jpg

Merinosilkkinen on siis ihan luonnonvärinen, ohje on varmasti monelle tuttu Branching out. Ihana neuloa ja jälkikin oli kaunista, tätä tulen varmasti joskus tekemään muulloinkin. Huivi on ollut päättelyä vaille valmis varmaan jo kuukauden, mutta se langanpätkien käsittely on ollut ylivoimasta. Hyihyi, ilkeä minä.

165465.jpg

Ruudullinen huivi on Fifi2 yksinkertaisesta hahtuvasta tehtynä. Malli oli minulle vähän pettymys, kaikkien innostuneiden Fifintekokuvausten jälkeen minä en pitänytkään siitä paljoa. Olin kuitenkin jo luvannut siskolle hahtuvahuivin tästä langasta ja aloittanut sen, eihän sitä voinut keskenkään jättää... Vähän oli huivinteko pakkopullaa, mutta lopputulos on suurinpiirtein sellainen kuin pitikin. 165466.jpg