Lyhyesti sanoen: viikonloppu oli simsiä, seksiä ja särkyä kädessä. Kaksi ensimmäistä ovat hyviä juttuja, viimeinen ei. Hiirikäsi yrittää väittää, että sitä muka olisi käytetty liikaa. Ja minähän olen vain pelannut arviolta 80% valveillaoloajasta... Ehkä töiden alku tänään taas ei ole niin huono juttu. Kunhan saan aamuraportin tehtyä voin heittää hiiren vasempaan käteen, kun enää ei vaadita nopeutta ja tarkkuutta vaan huolellisuutta ja ajatustyötä. Niin ja ettei käsi vain pääsisi veltostumaan, eilen piti tehdä vielä sämpylöitäkin, tietysti oikealla kädellä taikinan vaivaaminen. Hyviä ovat kyllä sämpylät, kun täyttelin niitä aurajuustolla. Ja töihin saan evääksi uuniohrapuuroa, maiskis.

Soittelin eilen leivontatuskassani äidille ja kyselin, mitä hyvää voi tehdä, kun kotona ei ole ylimääräistä maitoa, munia, suklaata, pähkinöitä tms. Erehdyin sanomaan ääneen, että yksi Kullan kaveri on tulossa kylään, ja sen jälkeen Kulta oli niin mustis... Vaikka enhän minä kaverin takia leiponut vaan ihan omaksi ja Kullan iloksi tein vielä nekunmakuisia kauraneliöitäkin. Lopputulos episodille taisi olla, että vaikka kaveri pääsi haistelemaan uunituoreita sämpylöitä ja muita herkkuja, Kulta ei tarjonnut hänelle mitään.

Oikeastaan viikonloppu oli vähän tylsä. Yritin saada simejäni muuttumaan vampyyreiksi paremman tekemisen puutteessa, ja sain aikaan ainoastaan vihaisen mustasukkaisen ukkovampyyrin, joka vihaa kaikkia... Sängyssä sentään oli hauskaa, hyvin huomaa, että viikonloppuisin jaksaa panostaa vähän siihenkin puoleen. Viikolla se jää vähemmälle, kun on lauluharjoituksia, töitä ja kuntosalia, joihin saa purettua ylimääräistä energiaa vaikka kuinka.