Mitenkö Lordin Euroviisuvoitto vaikuttaa minun elämääni? Todennäköisesti ei mitenkään. Silti siitä tuli hyvä mieli, olen positiivisella mielenkiinnolla seuraillut bändin taivalta niin kauan, kuin siitä nyt on julkisuudessa ollut mitään muutamana viime vuotena. Radiosta kuuluu ehkä kuitenkin lähiaikoina enemmän minun makuuni sopivaa musiikkia kuin aiemmin, ja hevimusiikkia kammoava lähikollegakin joutuu entistä enemmän alistumaan nykynuorison tyyliin. Alkaen ihan omasta pojastaan, joka jo ymmärtää kyllä hyvän päälle...

Ihmisten reagointia on ollut nyt hauska seurata parina päivänä. Täpinöissään olevat juontajat olivat ihania suorassa lähetyksessä, ressukat olivat varmasti varautuneet henkisesti juontamaan "ja tämäkään maa ei äänestänyt Suomea"-lähetyksen, joka ei sitten toteutunutkaan. Mies virnisteli koko sunnuntaipäivän, ja äitinsäkin soittaessaan hehkutti ensin Lordia, vaikka hautajaisjärjestelyistä oikeasti piti puhua... Uutiset alkavat olla jo surkuhupaisia, kun voiton jälkeen ei ole ollut ainuttakaan lähetystä ilman ensimmäisenä Lordin hehkutusta. Mutta loppupeleissä kuitenkin, silloin juhlitaan kun siihen on aihetta. Kyllä niihin surullisiinkin uutisiin ehditään palata, nyt on kiva kuulla Lordista ja uusista itsenäistyvistä maista. Mikähän siinäkin on, että itsenäistyminen kuulostaa niin paljon paremmalta kuin valtioliiton muodostaminen?

Työrintamalla olo on tällä hetkellä tosi sekava. Tekemääni työtä ilmeisesti karsitaan rajusti, minä saan kai pitää paikkani mutta todella erilaisella toimeenkuvalla. Harmittaa pirusti toisaalta, mutta päiväunia ottaessa alkoi kyllä herätä jo mielenkiintokin tulevaa kohtaa. Minulla voi nyt oikeasti olla mahdollisuus päästä vaikuttamaan firman sisäisiin toimitusprosesseihin ja työnkuvaani joissakin asioissa, sisäiseen raportointiin ja sellaiseen... Ei välttämättä huonompi homma ollenkaan. Ja onhan tuo merkki arvostuksestakin, että minuntapaiselleni tytönhupakolle vastuuta annetaan.