Itse asiassa tilanne ei ole niin paha kuin otsikko antaisi ymmärtää, tuo vain kuulosti niin hyvältä...

Aloitin tänään ensimmäistä kertaa askartelumassa"taiteilijan" urani. Kivaa touhua, aivan loistava trippi irti todellisuudesta! Pari tuntia hurahti ihan tuosta vain siloitellen millikuutiota massaa sinne ja toista tänne, havainnoin kultsinkin liikehtimisen ympärillä vain puolittain. Lopputuloksesta tykkäsin yllättävän paljon, ylitin reilusti ennakko-odotukseni mahdollisesta osaamisesta.

Uuniin menevät tavarat:
551460.jpg
Lähikuva päästä:
551462.jpg

Päästä toivottavasti tulee jonkinlainen peikko, kunhan saan kehiteltyä sille vartalon. Tällä hetkellä näyttäisi siltä, että se varmaankin saa pehmoisen kangasvartalon, lapaset ja kengät, kun en yhtään hahmottanut, miten voisin edes yrittää tehdä sille käsiä tai jalkoja, koko kropasta puhumattakaan.

Paistettuja nappeja ja muutama helmi:
551464.jpg

Napeille ei ole mitään valmista käyttötarkoitusta, kunhan huvikseni tein niitä jo varastoon. Kivaa touhua, ja kyllä noita ainakin johonkin itse käytettävään kehtaisin laittaa.

Mistä noista tietää, milloin ovat olleet uunissa tarpeeksi kauan?

1. terapiasukka valmistui toissapäivän iltana, eilen elokuvan loppuessa huomasin parinkin olevan valmiina... Eihän tässä näin pitänyt käydä... mutta sukat ovat kyllä mukavat. Lanka on Steppiä, malli Knittyn rpm.
551467.jpg
551468.jpg

Ja Sny:n pyynnöstä, kavalkadi keskeneräisistä asioista... Olipas niitä paljon ihan parin kuutiometrin sisällä!

Pipon poikanen pikkuveljelle, tämä tosin aloitettu tänään. Vaan mahtaakohan olla liian kirjava?
551469.jpg

Paljon puhutun torkkupeiton alku. Positiivissa yliohuessa ja -kevessä langassa muuten on se, että tuo ei edelleenkään paina mitään, alle 100g. Leveyttä tähtäsin 130cm:iin, voi olla ylikin, pituutta tässä vaiheessa n. 40 cm.
551470.jpg

Tästä puuttuisi pohjalevy ja vuoritus, jotain tarkemmin määrittelemätöntä alpakkalankaa.
551472.jpg

Tähän miniponchoon pitäisi keksiä jotain piristystä eteen, virkattuja kukkasia yritin mutta en osannut. Ehkä kirjailua? Lanka on Anchor Bambooloa, neljästä kerästä on pikkunöttöset jäljellä.
551476.jpg

Sny:n lähettämistä langoista tehty kassi, josta puuttuu kahvat ja kirjailut.
551477.jpg

Vauvanpeitto tai jalanlämmitin? Ohje on joskus netistä printattu, hahtuvasta tuo on tehty. Päättelyt pitäisi tehdä ja reunoille kehitellä jotain, etteivät hapsottaisi. Ehkä kevyt huovutus, pingoitus ainakin... Aina välillä haaveilen koristelevani tuota parilla kirjotulla lampaalla, saas nähdä. Uhria jonka kiusaksi tämä joutuu ei ole vielä valittu :)
551478.jpg

Sagittariassa vauhti hyytyi lehtikuvioiden alkupuolelle kesken kierroksen, kun huomasin, ettei neuloessa oikean reunan silmukkamäärä vastaa 
mitenkään tarkoitustaan vaan lehdet menevät kieroon. Pirhana.  Lanka on jotain
Wetterhoffin silkkivillasekoitetta. Tuosta ei mikään maailman suurin ollut tarkoitus
tullakaan, mutta saisi edes valmistua joskus. Suosikkipuikkoni sentään on siinä kiinni... 
551480.jpg