...Skootteri on lälläripyörä... Niinhän sitä lauletaan. Ja kuluneenkin viikonlopun perusteella voisin sanoa, että motoristi on motoristi, kaikki muut ovat lälläriajajia. Ei siitä mihinkään pääse, toista yhtä ihanaa ihmislajia, joka vielä kokoontuu säännöllisesti, ei olekaan. Eli yllätys yllätys, olin taas koko viikonlopun meidän oman kerhon järjestämässä kokoontumisajossa tekemässä hommia. Hauskaa oli, todella hauskaa.

Olen varmaan vieläkin ihan huumassa ja lintukototilassa, maailma näyttää tällä hetkellä kovin valoisalta. Viikonlopun mittainen pyrähdys irti arkitodellisuudesta teki todella hyvää. Kultaa vain oli loppuillasta vähän ikävä, olisi ollut ihana sylitellä ja suukotella siinä missä muutkin parit, kun karaokessa laulettiin hitaita ja väsymys alkoi jo vähän painaa. Ryyppääminen on vieraillakin rankkaa touhua, kun se aloitetaan niinkin ajoissa, ja oma poppoo teki töitä lähes kellon ympäri. Minullakin oli lauantaina loppujen lopuksi kaksi taukoa. Ensimmäisestä puolet meni viivästyneen ruokailun jatkamiseen ja sen jälkeen juoksin kolmivuotiaan I:n perässä; I valitsi minut kaverikseen tutkimaan maailmaa ja mikäs siinä muukaan auttoi. Toinen tauko myöhään yöllä meni yhden lonkeropullon ja karaoken parissa, innostuin vieraan miehen kanssa laulamaan duettoja ja yksinkin muutaman kipaleen. T oli oikein mukavaa seuraa, koko iltakin olisi helposti mennyt samaan tahtiin, mutta kassanhoitovuoro lankesi taas minulle.

Jälkeenpäin jäin vain miettimään, että toivottavasti T oli samalla mielellä liikkeellä kuin minäkin. Eli hauskaa pidetään, jutellaan ja nauretaan, mutta tasan ei mitään sen kummempaa. Jos tuo olisi kaivannut jotain enemmän, hyvää iskuenergiaa meni hukkaan vaikka kuinka paljon. Kummallakaan ei siviilisääty tullut puheeksi, mitään sormuksia tai niiden jälkiä en kyllä nähnyt, vaikka yritin pikkuisen katsoa. Laulamisesta juteltiin lähinnä, suuren osan ajasta pikkusiskoni ja veljeni istuivat samassa pöydässäkin, eli mitään ei voinut tapahtua.

Hauska yksityiskohta muuten, myöhemmin samana iltana joku varoitti veljeäni katselemasta minun perääni niin mustasukkaisena. Kun kerroin sukulaisuussuhteen mahdollisesti mukanaan tuomasta katseluoikeudesta, sanojaa alkoi kovasti naurattaa. Nauru vielä yltyi, kun näytin myös samasta huoneesta löytyvän siskonkin...