Elämä kehittyy omaa rataansa, jatkossa tämä blogi palvelee lähinnä käsityöblogina.

Kaikki on kyllä oikein hyvin, mutta nyt vain tuntuu siltä, että muut höpinät on paras siirtää johonkin suuntaan määräämättömäksi ajaksi.. Saas nähdä, tulenko häntä koipien välissä takaisin jossain vaiheessa, tähän asti Vuodatuksen kirjoitusikkuna on ollut se kaikista inspiroivin. Kielikysymyksenkin kanssa voi olla helpompi höpistä täällä vain käsityöjuttuja, jos haluan jatkaa yrittää tuplakielillä kirjoittamista. Muunlaisten vuodatusten kääntäminen tuntuu vähän hassulta, siinä kohtaa oman kielitaidon rajoitukset töksähtävät pahemman kerran, ja tuskin edes ovat kiinnostaneet Ravelryn kautta tänne löytäneitä...

Käsityörintamalla kuohuu pinnan alla, parikin työtä on valmistunut mutta ne ovat lahjoja, jotka haluan saada perille asti ennen täällä julkaisua. Ravelrystä löytyy, jos kovasti kiinnostaa.

After this date, this blog will be mostly a knitting blog and only occasionally something else.

Everything is fine, but I just feel right now like I shoudl have those other blaablaas somewhere else.

I don't even have anything knitted to show right now; I have finished a few somethings, but as presents I want to give them before showing here. You can find them from Ravelry, if you have an account and you're curious enough.