Tänään elämä tuntuu taas niin hyvältä. Eilen oli tyypillinen aggressioita herättävä tiistai (olenkohan koskaan sanonut täällä, että vihaan tiistaiaamuja?), mutta tänään kaikki on kivaa.

Aamulla oli ihana sumu, kun kävelin töihin. Kasvot kastuivat oikein, mutta ei satanut kuitenkaan. Semmoinen kesäisen lämpöinen sumu vielä tähän aikaan vuodesta. Käsittämätöntä muuten, että on jo syyskuu, syksy mennyt tosi äkkiä näinkin pitkälle. Aamulla piti kotoa laittaa menemään muutaman kympin lankatilauskin, BB:n alpakkatehtävän innostamana päätin kokeilla alpakkalankaakin.

Päivällä töissä oli kivaa, saatiin söpönen mies Helsingin päästä kylään ja vähän kaikki hymyilytti. Työkaveritkin olivat huvittavia kärvistellessään tupakkalakossa (okei, tuo on kyllä lähinnä vahingoniloa, mutta sehän onkin parasta), minun työni sujuivat ihan jees ja saatiin pari posiitivista tulostakin tälle päivälle.

Ruoka oli hyvää, kulta on ihana hanimussukkapupeloinen, vauvakuumeilukin on hetkellisesti helpottanut, ja nyt äsken yksi nettikaveri kertoi, että oli saanut testailtua jonkinlaisen haamun... Elämä hymyilee ja on ihanaa, ehdottomasti!