Kaivelin työpöydältä löytyneiden ufojen kasaa, ja pari työtä pääsi tänään ja eilen valmiiksi asti!

Pupumyssy #2

Pupumyssyn muistelen neuloneeni jo helmikuussa, mutta korvien ompelu ja päättely on kovaa puuhaa... Nyt vihdoin valmista. Lanka on Novitan Luxus Cloudia, kulutus n. 30g 5mm puikoilla. Vähän isommaksi modattu samanlainen itse asiassa odottelisi vieläkin korvien kiinnitystä ja muuta kasailua, neulottu samaan syssyyn aikanaan...

Tiuhtikset

Tiuhtiksetkin ovat odottaneet langanpäiden päättelyä ja kuvaamista jo kuukauden. Noloa jättää työt aina tähän vaiheeseen! Loftia 4 ja 5mm puikoilla 67g. Enää tuo langan väri ei kyllä iske silmään ihan kauheasti, vaikka kaupassa tuntui hyvältä idealta.. Käyttöä ei haitanne silti.

Päättelin myös langanpäät pariin bambulankaimuun vaippojen sisäpuolelle, mutta niitä en kyllä kuvailemaan ala sen tarkemmin. Kunhan ovat suorakaiteen muotoisia keltaisia pötkylöitä.

Vaippapöksyt

Nämä on neulottu ihan oikeasti nyt viikon sisällä, ja näistä lasken itselleni grammojakin seuraavaan lankatilaukseen. Tekstiiliteollisuuden Villavaippahousuohje tuli minulle uutena vastaan, ja hetihän sitä piti päästä kokeilemaan. Lanka on Cascade 220 (sekin Secret Woolin kautta meille päätynyttä), 4mm puikoilla kulutus oli 70g. Puikonvaihtokohdat erottuvat vähän turhan selkeästi, mutta eivät varmaan tahtia haittaa käytössä. Valmis työ on kuitenkin napakan ja sopivan joustavan tuntuinen, ainakin etukäteen voisi kuvitella, että tuo olisi hyvä käytössäkin. Hassua muuten, tätä mallia ei löytynyt Ravelrystä! Harvinaista nykyään... Enkä edes osannut sitä sinne tähän hätään lisätäkään.