Ongelma: Neulehullu kummitäti on ihan pyytämättä (vastoin kaikkia järjen ääniä) väkertänyt pikkupojalle unipussia, joka nyt olisi alapään kiinnitysmenetelmää ja mahdollisia koristeluja vaille valmis.

794496.jpg

(onpas muuten tylsän näköinen kuvassa, taitaa todellakin kaivata ainakin muutamaa kiehkuraa piristyksekseen)

Knittyn ohjeen mukaan unipussin alareunaan tulisi vetoketju pitämään pikkujalat lämpiminä, mutta minä en ole oikein vakuuttunut. Vetoketjulla saisi kyllä pussin tiiviisti ja nopeasti kiinni, mutta voiko ketju raapia pukiessa? Samalla häviäisi alareunan joustavuus, jos siihen ompelee tiukkaankudotun ketjun kiinni.. Jos taas ompelisi napit etupuolen alareunaan ja neuloisi lisäkaitaleen takareunasta napinlävillä, se voisi näyttää vähän hassulta ja aueta potkiessa helpommin kuin vetoketju... mitähän sitä pitäisi tehdä?

Tekniset tiedot vielä: koko oli tähdättynä max 1-vuotiaaseen, tosin en ole ihan vakuuttunut, voi olla vähän pienempikin. Lanka on Novitan Oliviaa, luonnonvalkoista meni alun neljättä kerää ja sinistä puolitoista, yhteispaino 217g, nelosen puikoilla tehty. Ensin pyörönä ja pyörön muututtua liian pitkäksi sukkapuikoilla.