Muutama kuukausi sitten sain tietää, että ystävälleni Sssss:lle on tulossa vauva. Kärttämällä sain luvan tehdä pikkuiselle peiton, joka lähti torstaina eteenpäin. Tekemisen tahti ei siis päätä huimannut, kun flunssaisena ei uskaltanut tehdä yhtään ja muutenkin tuo toimitti aivottoman tietokonepelineuleen virkaa. Tv:n ääressä menee monimutkaisempikin juttu, mutta pelatessa ei kovin paljoa voi neuletta ajatella samalla.

Ssssss 001

Peitto on Novitan Oliviaa (kiitos kaikille Raveryläisille jotka täydensivät puuttuvat viimeiset kerät!), ja lankaa kului 5mm puikoilla yhteensä 500g. Malli on Ullaneuleesta napattu Kaaospeitto, tosin ei kovin kaaosmainen versio tällä kertaa. Hurjan lämpimältä tuntui tuo peitto ainakin sylissä pidettynä. Kokoa komeudella on 70x90cm, joten varmaan alkuun talvivauvalle toimii kaksinkertaisenakin, tai sitten pehmikkeenä lattialla vauvan kölliessä lattialla.

Yllätyksenä Sssss:n pakettiin lähti myös pari pikkuista pipoa. Joskus kesällä taiteilin Pupumyssyn melkein vahingossa, nyt se lähti messiin mukaan. Ajatuksella tein myös pikkuiselle ihan oman pipon Novitan Luxus Cloudista, puikot taisivat olla kokoa 3,5. Kulutus alle 50g lankaa yhteensä, niinkuin pikkuvaatteissa usein. Punnita en muistanut... Ohje on jostain Modasta, jonka ehdin jo kadottaa tänne yleisen kaaoksen keskelle.

Ssssss 009

Nämä sukat syntyivät Titityyn sukkalankaklubin ensimmäisestä sukkalangasta. Lanka on siis nimeltään Fleece Artist Merino Sock 2/6, ja sitä kuluin hieman yli puoli vyyhtiä. Malli löytyi täältä, pyöritykset tosin muokkailin itse omaan makuun sopiviksi. Kivat sukat tuli, eilen olivat jo töissäkin jalassa. Langasta tykkään tosi paljon, nyt on jo seuraava pari tulossa jämistä. Toivottavasti valmistuukin, nyt kun uskalsin mainita ääneen moisen jatkosuunnitelman...

Ssssss 006

Kumma juttu muuten, jos kuvaa pimeässä huoneessa, kuvista tulee yllättävän tummia ja epäselviä... Eikai sitä muka pitäisi malttaa pistää valoja päälle tai vaihtaa huonetta, jos iskee se Nyt minä kuvaan -inspiraatio?

N muuten tykkäsi kovasti edellisen viestin huiveistaan, kiva :) Ja kiitos kehujille kovasti!