Juu, eipä ole liikaa vapaata aikaa viime päivinä ollut. Aamulla kello soi kuudelta, ehdin juuri sopivasti kurkkia tärkeimmät nettisivut ja syödä aamupalan ennen töihin lähtöä. Työt alkavat kahdeksalta, ja virallisesti päättyvät neljältä. Tänään olin jo puoli viideltä postissa valmiina, jibii! Kulta ei odottanutkaan tuoreen ruuan kanssa kuin puoli tuntia sitten. Eilen meni kuuteen, maanantainakin lähemmän viittä. Yhtään en ole vielä ehtinyt palkanlaskentaa valmistella, sen kanssa menee nyt varmaan viikko mukavasti huomisesta alkaen. + kaikki uusi härdelli, jota tuo uusi projekti tuo tullessaan.

Iltaisin vielä on omat normaalit menot, laulutunti tiistaisin ja toivottavasti ensi maanantaista alkaen kuoro maanantaisin. Tänään käytiin uimassa parin kaverin kanssa, maanantaina olisi pitänyt käydä kuntosalilla toisen ystävän kanssa, mutta uhkaavan flunssan varjolla sain sentään sen peruttua. Nyt olisi sekin loppuviikosta edessä. Vähän tuntuu, että organisoimatonkin aika voisi olla mukavaa, aina joskus iltaisin, mutta mitä turhia...

Sinänsä kyllä ihme etteivät kaverit kyllästyneet odottamaan minua tuossa talon ulkopuolella. Jostain syystä T:n ja minun kännykkäni eivät kohtaa ollenkaan, ei soitto eikä tekstiviesti mene läpi meidän välillämme. Olivat kyllä pari kertaa jo aiemmin minulle viestitelleet lähtöajasta, ja soittivatkin, kun en alkanut tulla ilmoitettuna aikana ulos... Minä taas kyttäsin puhelinta yläkerrassa, että joko jo pikkuhiljaa mentäisiin, miksei se jo soi... Jotain häikkää ilmassa on selvästi, aikaisemminkaan T ei ole tunnustanut saaneensa minun viestejäni. Onneksi tytöt olivat sitten kokeilleet soittaa K:n puhelimesta minulle, se meni heti läpi ja pääsin vielä heidän matkaansa.

Mutta joo, jospa sitä vaikka kokeilisi syödä vähäsen, uidessa tuli aikalailla nälkä. Teetä ei kyllä enää tähän aikaan uskalla keittää, muuten joku kukkuu puoli yötä hereillä ja sitten huomisaamusta ei enää tule yhtään mitään... Vaa'alla en ole käynyt sen mukamasraskaanaolon jälkeen, syömistä vain olen yrittänyt vähentää. Oikeastaan päivä meneekin helposti ilman suurempaa herkuttelua, kunhan vain aamulla itsekuri toimii ja saan itseni menemään suoraan töihin kulkematta kaupan kautta. Töistä ei niin vain karata ostamaan jotain hyvää, ja sieltä sitten tulen suoraan kotiin. Eikä täällä ole muuta hyvää kuin pahanmakuisia kahvipipareita tällä hetkellä.

Niin joo, ei työnteko kyllä tällä hetkellä ihan houkutuksetonta ole. Assistenttikaverini A oli tuonut myyntiin herkullisia vaniljatäytteisiä vohveleita, hinnaksi laitettiin 10 senttiä kahdelle kipaleelle, ja ne olisivat ihan suussa sulavia. Sääli vain, että tuoteselosteen mukaan ovat tiivistettyä energiaa, sairasta! Jos 400 gramman purkissa niitä on 48, niin silloin sadassa grammassa on 12. Sata grammaa sisältää 480 kaloria, eli yhdelle tikulle jää 40 kaloria, se kahden tikun annos siis 80. Sillä energiamäärällä saisi syödä varmaan ainakin yhtä monta suupalaa suklaatakin, ja se olisi sentään paljon parempaa...