Heti helpotti väsymys, kun pääsin nukkumaan yhtenä extra-aamuna tavallista pidempään. Olin luvannut mennä lauantaina töihin siirtelemään ja yhdistelemään tiedostoja, joita ei päivisin voi käytön vuoksi muokata laajemmassa mittakaavassa ja joka ei kahden minuutin välein keskeytettynä oikein onnistuisikaan. Maanantain sain sitten siitä hyvästä vapaaksi, joten pääsin siis nukkumaan kolmena aamuna niin pitkään kuin nukutti, lauantain aikataulullahan ei toki muille kuin minulle ollut väliä.

Oli itse asiassa kiva olla pitkästä aikaa yksin töissä. Työrauha oli taivaallinen ja sain paljon aikaan, tosin jonakin aamuna voisin vielä mennä seitsemäksi töihin viimeistelemään sen. Huudatin viulukonserttokokoelmia kovalla (kerrankin paikka, jossa absolut kukaan ei voinut häiriintyä) ja paukutin taulukoita menemään. Iltakin oli mukava, kotiuduttuani ehdin melkein vain vaihtaa vaatteet ennen kuin lähdimme Kullan kanssa elokuviin katsomaan Jadesoturin ja syömään. Suosittelen muuten sitä Jadesoturia, paras suomalainen elokuva todella pitkään aikaan. Aloin vähän jopa himoitsemaan Kalevalan lukua, tai jospa löytäisin siitä jostain jo nauhalle luetun version?

Maanantaina olin yksin kotona (ah sitä nautintoa) ja kerrankin riitti energiaa siivoamiseen ja laulutunnille kunnolla harjoitteluun. Kun siivosin heti aamusta täällä, oli mukava "minustakin on hyötyä" -olo ja silti tuntui, kuin olisin saanut laiskotella koko päivän.

Olo on vieläkin kuin uudestisyntyneellä, kun vähän sitä kroonista väsymystä on karissut pois. Herääminen ei satu, hereilläoleminenkaan ei ole tuskallista ja vähän jaksaa touhutakin jotain. Pitäisi varmaan hakea luontaistuotekaupasta Ginseng-tabletteja ja syödä kuuri niitä, ainakin edellisellä kerralla niistä tuli kovasti lisäpirteyttä sekä K18-touhuihin että muuhun elämään. K18 on kyllä nytkin ollut aika täydellistä, pakko myöntää, mutta saisi se sellaisena jatkuakin kuukautisten jälkeen taas.