Viime viikon mukamas helpomman työviikon kruunasi itkukohtaus postissa perjantaina. 10h päivä takana, mitään ehtinyt tekemään mitä olisi pitänyt, tuotannonpuolen sähläyksen oikominen kaatuu meidän niskaan... Postin tädit alkoivat kapinoimaan meidän x määrää isoja muovikassillisia laskemattomia kirjeitä vastaan, rahat loppuivat kesken muutaman sata kirjettä liian aikaisin ja samaan aikaan pomo soitti haluten tietää sähköpostipalvelimet heti, jotta saa ohjeistettua jonkun muun. Jaksaminen loppui siltä erää siihen, aloin oikeasti itkemään siinä kassalla. Noloa minulle, varmasti vähintäänkin hämmentävää postinkin työntekijöille. (jos joku heistä sattuu tämän lukemaan, niin nöyrin anteeksipyyntöni, ei ollut siellä päässä vikaa missään tapauksessa)

Tavallaan toivon, että tuo olisi tapahtunut ennemmin vaikka torstaina kuin perjantaina. Seuraavana aamuna olisi voinut olla rohkeutta ja sisuuntumista vielä työterveyshuoltoon marssimiseen asti, nyt viikonlopun yli haudottuna se ei tunnu uskottavalta. Ja jos jään nyt saikulle pariksi viikoksi, tuo toimisto räjähtää käsiin ja meidän pään ihmiset eivät saa palkkojaan ajoissa. Jos en jää, Kulta on aiheesta entistäkin vihaisempi minulle ja oikeasti pelkään, milloin tulee se totaalinen "ei enää pysty menemään sinne" -stoppi, minkä jälkeen pari viikkoa ei varmaan enää riitä. Väänsimme kyllä jo pari tuntia pomon kanssa puhelimessa sitten myöhemmin illalla, yritimme löytää kohtia, joista tuota hommaa voisi purkaa, mutta en oikein jaksa uskoa, että se riittäisi niillä eväillä. Noh, pitää varmasti yrittää maanantaina puhua lisää. Nyt on mennyt viikonloppukin murehtiessa...

Kaiken lisäksi unohdin kai sitten sinne postiin sen lappusen, jolla olisin voinut noutaa luukusta mahtumattoman ison kirjeen. Ainakaan lappua en ole löytänyt sen reissun jälkeen mistään... Kaipa nuo sen minulle vielä voivat antaa maanantainakin, jos kauniisti pyydän? Mistähän mahtoi paketti edes olla? Jännityksellä odottelen SNY:n ensimmäistä lähetystä ja omaakin ystävääni osin ajatellen tilattu lankapaketti pitäisi saapua näinä päivinä.