Vähän niin kuin epäilinkin, ehdin viikonloppuna saamaan jotain valmiiksi.

Flunssahuivi on ehkä tälle vähän turhan inhorealistinen nimitys, mutta yskiminen ja niistäminen olivat aika monta päivää päähuviani neulomisen lisäksi. Nyt saa kadota viimeinenkin yskänhiven, huivi on valmis joten flunssaakaan en enää kaipaa.

Goddess Knits Anniversary Shawl #2

Lanka on taas Yubinan Lace-weight Cashmerea, ja malli jälleen se Goddess Knitsin vuosipäivähuivi, tällä kertaa tosin eri vihjeillä. Epäilisin, että tällä kertaa käytin yhdistelmää 1A, 2A, 3C, neloseksi ensin 3C ja hetiperään 4C ja viimein 5. Ihan varma en kyllä ole, kuume on selvästi pyyhkinyt yli joitakin tärkeitä muistijälkiä. Viitosvihje tuntui taas ihan yhtä pitkältä ja toivottomalta kuin viimeksikin, vaikka tällä kertaa sen neulomiseen menikin vain perjantai-illasta sunnuntaiaamupäivään. Puikot ovat tällä kertaa kokoa 3mm, langankulutus koko huivissa silti vain yksi kerä eli 50g.

Goddess Knits Anniversary Shawl #2

Goddess Knits Anniversary Shawl #2

Goddess Knits Anniversary Shawl #2

Hey Teach!:iin ihastuin heti, kun malli julkaistiin heinäkuussa Knittyssä, aloitinkin heti samana päivänä. Lanka on Novitan Bambua kaksinkertaisena, kulutus 500g. Puikot kokoa 5mm. Neuleosuus valmistui tosi nopeasti, maksimissaan kahdessa viikossa, mutta ompelemiseen en vain saanut itseäni pakotettua. Tänään sitten vihdoin. Mukavasti tuo on sovitellessa lämmittänyt ja koko tuntuu olevan kohdallaan, varmasti tuota tulee käytettyä nyt ennen talvivaatteisiin siirtymistä.

heyteach 008

heyteach 011

Nappeihin en kyllä ole oikein tyytyväinen, ne ovat vähän liian pienet ja nappilista repsottaa tyhmästi, kun takki on päällä, vaikka lisäsinkin nappeja ohjeeseen nähden pienentääkseni repsotuksen todennäköisyyttä. Jos haluaisi olla ilkeä, voisi epäillä ohjeen kuvien vajaan kiinnityksen johtuvan samanlaisesta repsahtamisesta...  Voikohan neuleeseen lisätä jotain kovikekangasta taakse tukemaan niitä? Nappini ovat muutenkin vähän pienet, isommat pysyisivät paremmin kiinni...