Pienen ihmettelytauon jälkeen sain itseni työnnettyä lopulta Kirin langanpäiden kimppuun. Kuusi langanpäätä olikin loppujen lopuksi hoideltu yllättävän nopeasti... Lanka on Schachenmayr Mohair Luxia, ihanan pehmoista ja karvaista. Puikot kokoa 5 ja langankulutus 2 kerää eli 100g.

705898.jpg

705900.jpg

Samaa lankaa löytyy vielä kaksi kerää tummemmassa vihreässä, mutta sitten se on loppu. Tai ainakaan minä en ole löytänyt sitä mistään muualta kuin Turusta jostain keskisuuresta liikkeestä, johon en taatusti eksy toista kertaa ainakaan kymmeneen vuoteen, sen verran päättömän harhailun tuloksena sinne jouduin. Mukava lanka neuloa ja matkaneuleena (josta tuo alkoi, piti saada jotain tekemistä Helsingin reissun junamatkoille) ihanteellisen helppo malli.

Toinen matkaneule valmistui vielä aiemmin. Branchin Out oli tuttu kaveri junamatkalle. Lanka on Bamboo softia, melkein kaksi kerää sitäkin nelosen puikoilla. Hassua ajatella, että sekä kaulaan huiskaistava että ihan hartiahuivikokoinen pörröihanuus painavat suurinpiirtein saman verran..

705907.jpg

Kuva on tärähtänyt, mutta siitä saa parhaiten mallin ja värin, paremmat kuvat hukkasivat väriä liikaa.. Ja on tuossa aavistuskin pehmoisuudesta, joka pääsi yllättämään minut ihan täysin.

Vielä siskon juhannusyllärisukat, nekin Knittystä poimitulla ohjeella:

705894.jpg

Pitäisi vissiin kuvailla tekemisiään vähän useammin, ettei tulisi tällaista sarjatulitusta kuvista... Huomatkaa muuten, lattia sentään vaihtui tätä kuvaa varten. Yllätin siskon kuvaamalla hänen koipensa, joten en kamalasti jäänyt tsuumailemaan. Lankana on reilusti vajaa puolikas kerä Steppiä, puikot taisivat olla kokoa 2.

Ja vielä ennakkovilautus Mystery Stole 3:een... Tähän olen nyt koukussa pahemman kerran!

705910.jpg

Mikä ihmeen idea muuten on mukamas pingottaa huivin alku kiinni ryppyiseen kassiin, että kuvio ja helmet muakmas erottusiivat paremmin? Noh, kyllähän tuossa on ehkä aavistus paria helmeäkin havaittavissa. Lanka Wetterhoffin sitä ohuinta silkkivillaa, Silviako tuo nyt on, helmet vain ilmestyivät tänne jostain... (toim. huom: lue: tilasin kolmesta eri nettikaupasta useamman pussillisen helmiä tätä yhtä huivia varten kun en tiennyt mitä haluan, ja nämä olivat siis ne ykköset)