Sainpas sen "varsinaisen neuleeni" valmiiksi lopultakin. Usko meinasi olla välillä koetuksella, kun viimeinen parikymmentä kerrosta 500 silmukalla olivat pitkiä kuin nälkävuodet ja kerroksenvaihtumismerkkilankakin hävisi poimuille. Malli oli siis Bed of Roses ja lanka käsinvärjättyä täysvillaista jostain unohtuneesta nettikaupasta joskus hankittua. Painoa on parisataa grammaa, enemmänkin olisi kokoa saanut olla, mutta lanka loppui kesken, ja sattuneesta syystä sitä ei kovin helposti löydä lisää, ainakaan samasta erästä. Hyvä jalkojenlämmitin tuo on näinkin.

Ensin kuva surkista ryppykasasta pingotusta odottamassa. Kuva on otettu tänä aamuna seitsemän maissa, ei sitä vielä ollut ehtinyt pukemaan...

250598.jpg

Sitten sama pingotettuna ja höyrytettynä:

250600.jpg

250602.jpg

Sain myös yhden pikkuliinan pääteltyä aamulla valmiiksi samalla vauhdilla kuin tuon isonkin. Malli on Novitan kesän tai kevään lehdestä, lanka ramisilkkiä ilmeisesti ihan värjäämättömänä. Koko komeus on muuten tehty koon 2 sukkapuikoilla, tosin loppuvaiheessa piti olla kumilenkkejäkin apuna, etteivät silmukat valuisi ihan koko ajan liian runsaina pois puikolta... Pahoittelen huonoa näkyvyyttä, mokoma matto meinasi syödä koko liinan.

250601.jpg

Mitähän sitä sitten alkaisi kasaamaan?