- Neuleen ja kirjan kanssa sänkyyn meno on miehelle kutsu seurata heti perässä, useimmiten henkisesti valmiina K18-touhuihin. Toimii kuin junan vessa, niin omiin touhuihinsa keskittynyt tuo ei ole, etteikö hipsisi perään... Ja minä kun en vielä osaa tuota ajatella pelkkänä viettelytaktiikkana, vaan useimmiten mielessä on täysin viaton halu istua mukavasti valoisassa paikassa niin, että kirjakin mahtuu siihen eteen sopivasti ja kädet käyvät...

- Parisuhdesuihku kestää lyhyemmän ajan kuin minun yksinäiseni, ja tulemme molemmat puhtaiksi (muutenkin toki kahdestaan on aina hauskempaa). Yksin suihkussa ollessa aika menee lähinnä seinää vasten nojailuun ja kerran vuorokaudessa lämpimästä olosta nauttimiseen.

- Jos päiväsaikaan ehdottaa miehelle vaikka ulkoilua, mies ei ehdi. Kun tämän jälkeen menee koneelle ja käynnistää Simsin, tunnusmusiikki kai ahdistaa miestä, koska olohuoneesta alkaa välittömästi tai viimeistään viiden minuutin sisällä kuulua uloslähtöön valmistautumisen ääniä. Juuri kun olen päässyt vauhtiin, mies tulee kysymään, joko mennään.

- Jos syö samojen työkavereiden nähden kaupan pinaattilettuja 2v joka viikko pakkauksen eväänä, työkaverit kyllästyvät tähän evääseen paljon sinua aiemmin ja alkavat kuittailla.

- Vaatteen hinta ja mieluisuus on suoraan verrannollinen sen katastrofialttiuteen.

- Jos on aikaa pestä yksi koneellinen pyykkiä ja tarvitsee viikoksi puhtaita alusvaatteita, miehen vaatteet taatusti valtaavat koneen sisällöstä 2/3.

- Jos kaverit tulevat yllättäen yökylään, ainoa vastaan tuleva puhdas pussilakana on taatusti Batman, vaikka periaatteessa lakanoita pitäisi olla paljon enemmän kuin kaksi aikuista mitenkään voi tarvita.