Otsikon mukaisesti, viikonloppu meni nopeasti ja vauhdilla. Torstaina suunnistin vanhempien luo ja vietin illan keskustellen meikeistä ja niiden väreistä pikkusiskon luo. Perjantai oli töistäkin vapaata, kun tällä samaisella E-siskolla oli wanhojen tanssit. Ah, ihanaa ihanaa. Iltapäivästä taksilla junaan, pikapyrähdys ja lämpimämpien vaatteiden vaihto ja työkaverin luo kotipippaloihin. Lauantaina oli vielä toisen työkaverin läksiäiset, eli hulinaa riitti. Eilen olikin ihana olla vain kotona tekemättä mitään.

Vaan kyllä ne Wanhat olivat ihania. Niin kauniita, niin hienosti osasivat tanssia, tytöt niin herkän ja viimeisen päälle laitetun näköisiä. Vaikka siihen rahaa onkin uponnut joka perheessä ainakin riittävästi, kyllä se on ollut sen arvoistakin. Ja pojissakin oli ihan erilaista miehekkyyttä kuin yleensä tuon ikäisissä koltiaisissa. Meinasin olla puoli esitystä tippa silmässä, kun katselin kaikkia ja erityisesti omaa siskoa. Äidin kanssa kyllä vähän hihiteltiin tangon aikana, kun toisen oma luonto antoi periksi vain hyvin muodolliseen taivutukseen, taatusti ei tasapainopiste missään vaiheessa järkkynyt yhtään.

Tanssien jälkeen pääsi sitten itku ihan oikeasti, kun yhdeltä työkaverilta tuli tekstiviesti. Oli saanut pienen tytön samana päivänä. Äiti jo pelästyikin, että mitä on tapahtunut, kun ilman mitään ulospäin näkyvää syytä aloin itkeä puhelin kädessä. Se nyt tosin oli vain tyytyväistä vollotusta onneksi, tuli niin hyvä ja herkkä olo uutisesta. Toivottavasti ovat oikein onnellisia nyt!

Bileet olivat molempina päivinä oikein hauskoja ja vauhdikkaita. Lauantaina olin selvänä, kun krapula uhkasi vielä kiusata, mutta ei se kyllä tahtia haitannut. Hyvällä porukalla voi irroitella selvänäkin. Kolmisen tuntia savustusta tosin riitti, sen jälkeen oli ihan kiva tulla kotiinkin takaisin oman kullan luo. Miesraukka oli ihan statistin roolissa koko viikonlopun, kun minä kaahotin ympäriinsä viidenkymmenen kilometrin säteellä ja vauhti päällä.

Plääh, kohta pitäisi alkaa meikata ja lähteä töihin. Eikö viikonloppuja voisi vähän vaikka pidentää?