Sainpas tämän lopulta valmiiksi! Veikkaisin, että olen aloittanut huivin tekemisen 17.11.08, ja tänään päättelin langanpäät ja pingotin huivin. 5 kuukauden projekti, tosin välissä monta viikkoa, etten ole koskenutkaan siihen. Lopputuloksesta kuitenkin tykkään kovasti.

mystic ice

mystic ice

mystic ice

Lanka on Yubinalta tilattu kasmirsilkkiä, mielettömän kivan tuntuista valmiina pintana. Neuloessa tuntui kuitenkin ajoittain hieman... öö niljaiselta ehkä paras sana, puikkotuntuma ei ollut ihan sitä mitä odotin. Pehmoinen ja liukas lopputulos, ylellinenkin. Käytin kahta väriä ja kerää yhtä aikaa, tämä näkyvissä oleva pinta on sekoitus violettia ja turkoosia lankaa. Yllättävän nätisti ne menivätkin yhteen. Kerijälaitettahan minulla ei ole, ja yli 700m/50g kuulosti aivan liian monelta ranteen kiepautukselta, jotta olisin halunnut yrittää tehdä kaksinkertaista kerää samalla värillä. Puikot olivat 3mm bambut.

Ja juu, taas valmistui parit Tiuhtis-villahousutkin... Näitä alkaa olla nurkissa jo aika monet... Vihreät yrittävät olla M-kokoiset ja sateenkaaren väriset S, vaikka näyttävätkin olevan aika lähellä toisiaan. Myönnän ihan suosiolla, olen koukussa. Kaksiin olisi vielä langat kotona, sen jälkeen täytyy joko miettiä lisää shoppailureissuja tai tyytyä jo olemassaoleviin.

Tiuhtikset