Noin, nyt on kuvauksissa löytyneet viimisetkin langanpäät päätelty ja äitienpäivä saa tulla. Mother's Day presents for both granmas and mum... Sorry, only in Finnish, I have to go to bed too soon...

Aquilasta vielä yksi kuva, ihan vain siksi kun se on niin hieno irrallaankin. Isäni äiti saa tämän.

Aquila 010

Äidin äidille menee Swallowtail Shawl. 200g Sublime Cashmere Merino Silk Arania kuutosen puikoilla. Tottelematon lanka vaati ainakin viisi yritystä, ennen kuin sopiva malli löytyi... Onneksi näin tämä on ihan kiva.

Aquila 004

Äiti saa Flower Basket Shawlin. Tämän tein jo helmi-maaliskuussa, mutta en ole halunnut blogata sitä ennen kuin koko proggis on valmiina. 2,5 kerää Idena Mohair Luxia muistaakseni koon 5 ja 6 puikoilla vuorotellen neulottuna. Jotain sinnepäin... Puikoilla on vielä violetit sukatkin vähän äitiä ajatellen kesken.. Jos ne valmistuvat ajoissa, sukat ovat äitienpäivälahja ja tämä 50v-synttärilahja. Jos eivät, niin tämä saa palvella vähän joka tarkoitusta.

FBS 001

Jämälankaprojektini viimeinen työ oli versio Villapallon kelttipiposta. Himpun reilu 60g mustia alpakanjämiä viideltä eri kerältä yhdistettynä toisiinsa viitosen puikoilla. Tuli kiva, käyttäjä tosin ei vielä ole tiedossa.

Aquila 009

Jämäprojektiin eivät enää mitenkään ehtineet viikonloppuna valmistuneet kirjoneulesukat. Vähän hassut, mutta pointtina oli lähinnä saada langat loppumaan sukanmuotoisena muodostelmana, ja minkäänlaiseen etukäteissuunnitteluun en sortunut. Ihan kivat siihen nähden, kyllä noilla kotona miehen edessä kehtaa kävellä.

Aquila 014

On sitä kuitenkin tainnut tulla aika paljon puikkoja heiluteltua, vaikka tuntuukin välillä, ettei mitään saa aikaan...