Huuh! Sainpas jotain ihan oikeasti tehtyäkin loppuun asti! Vihdoin ja viimein! Neulomismojoni on ollut vähän kateissa viime aikoina, väsymys ja yleinen hämmennys/häsellys ovat tehneet tehtävänsä... Hitaasti kuitenkin hyvä tulee?

Wisp on ollut kesken puikoilla jo pienen ikuisuuden, Ravelrystä löysin aloitustiedon peräti toukokuulta asti. Ja nythän on vasta marraskuu.... Huipputylsä neulottava, mutta lopputulos on unelmanpehmoinen ja kevyt, kokonaiskulutus oli reilusti alle yhden vyyhdin Artyarns Silk Mohairia viitosen puikoilla neulottuna. Pääsee varmaan tänään jo töihin lämmittämään avokaulaisen puseron kaula-aukkoa.

Kerrankin muuten värit toistuivat ihan täydellisesti näissä kuvissa, olen oikein ylpis.

wisp

wisp

wisp

Pipo on omaa päätä ja valmista mallia käyttäen tehty... Vähän hävettää tuollaiset mallin mukaan tehdyt, mutta olin niin innoissani siitä mahdollisuudesta, että kerrankin sisko E halusi minulta oikeasti jotain neulottua. On tuossa kuitenkin omaakin muokkausta, värit vaihtuivat ja niiden määrä muuttui, kuviossa on eri määrä silmukoita ja tiheyskin heittää pikkuisen. Lanka on Novitan Luxus Cloudia kaksinkertaisena, neuloin 8mm puikoilla. Mustaa kului n. 1,5 kerää yhteensä ja valkoista himpun verran yli yksi, tosin käytännössä minulla on nyt neljä vajaata kerää tuossa kesken, kun laiskana nappasin lankaa kahdelta eri kerältä.

Toivottavasti koko on sopiva, kuvaa ottaessa pipo on edelleen eilisen kostutuksen jälkeen hieman märkä ja sen takia kiinni matossa, että reunan rullaamisen saisi helpotettua. Aktiivisuuskohtauksen yllättäessä tuohon voisi myös lisätä fleece-vuorin sisäpuolelle, se voisi vähän tukevoittaa ja lisätä lämmitystä.

pipo E:lle

Tämän pikkutakin käyttäjä tulee todennäköisesti kotiin toukokuun loppupuolella, jos kaikki käy hyvin. Täällä tarkempaa juttua aiheesta... Aika spesiaali neule minulle, ensimmäinen uskallus kohti pikkuvaatteita omaan käyttöön... Malli on Presto Chango, lanka tässäkin Luxus Cloudia. Kulutuksesta minulla ei oikein ole hajuakaan, tai puikkokoostakaan enää. Koko yrittää kai tähdätä 6kk muksun kokoiseksi, pieneltä siihen kyllä näyttää minun silmääni. Neulotut osat valmistuivat jo yli kuukausi sitten, mutta taikauskoisena en tahtonut uskaltaa ommella niitä yhteen... Napit puuttuvat edelleen, ehkä ne täydelliset vielä löytyvät ennen tulikoetta...

pikkutakki