Jotain on taas viikon aikana tullut puuhasteltua. Isommat työt eivät suuremmin etene, mutta pari pikkuista antaa pientä onnistumisen kipinää. Jälleen kerran, Cartman-parka, olen pahoillani... 389378.jpg

Vauvan myssy tähtäyksellä kokoon 68cm ja tossut likipitäen vastasyntyneen kokoluokkaa. Tai sitten ei... Hattu tuntui suhteettoman isolta, mutta vauvoilla kai pitääkin olla... Hatun kanssa samaan kokoon olisi tähtäyksessä myös villapusero, kunhan ehtii. Lanka on Sublime Baby Cashmere Merino Silk dk, yhteensä noihin meni hitusen vajaa kerällinen. Tarkoituksena on vielä ostaa pari söpöä nappia ja korvata etenkin hatun nuppineulakiinnitys niillä, kunhan ehtii. Malli on tuoreimmasta Modasta, eli 1/2007.

389381.jpg

Osaan hyvin kuvitella, minkä vuoropuhelun tämä pipo olisi South Parkissa aiheuttanut... "Screw you, you bastard, you are NOT taking that picture!" Tarvitsin vähän väriterapiaa elämääni, ja tuo lanka osui sopivasti kohdalle. Malli on oma, lanka Atacama Alpaca, jota meni tähän vajaa vyyhdillinen. Huivia tekisi mieli tehdä kaveriksi, mutta millainen? Mikään pitsipinta ei kovin hyvin tuossa kirjavuudessa toimi, ja ainaoikein tai sileä on niin tappavan tylsä... Pitää miettiä.