Viimeinen muutama päivä on mennyt vapaa-ajalla hyvin pitkälti örkkijahdin merkeissä. Örkeiksi siis lasketaan varsinaiset örkit, pienet hirviöt, epäkuolleet, zombit, pienet lentävät pirulaiset (hyttyset ovat erikseen) ja muut liikkuvat kiusaa tekevät otukset. Eli siis Sims on vähäksi aikaa jäänyt, Oblivion on päivän sana. Pelailin sitä jonkin verran muutama kuukausi takaperin, mutta nyt hurahdin siihen ihan täysin, kun viikonloppuna tylsistyneenä päätin kokeilla jatkaa touhua. Juuri sopivaa todellisuuspakoilua minulle, etenkin kun miehen illat rytmittyvät täysin jalkapallon mukaisesti. Saas nähdä kumpi tapahtuu ensin, ranne paukahtaa lopullisesti vai pelistä loppuu tekeminen.

Hyttyset ovat nyt löytäneet tiensä meidän makuuhuoneeseen. Voi kurjuus. Ne eivät ole näkyvillä ikinä ollessani hereillä (ja epäilen, ettei miekalla huitominenkaan auttaisi), mutta eilen Kulta valitteli, että oli yöllä tullut syödyksi elävältä. Tänä yönä oli jo hyökätty minunkin kimppuuni, ainakin kolme kutisevaa paukamaa olen jo löytänyt, kun vähän ovat hankautuneet tuolia vasten tässä aamun mittaan. Tämä on kyllä myös se kohta, jossa huokaisen helpotuksesta pitkään ja syvään, sentään asumme keskustassa ja makuuhuoneen ikkuna on kolmannen kerroksen korkeudessa. Hyttysten invaasio on todella pieni verrattuna siihen, mitä se voisi olla. Kosteammassa paikassa maan tasalla olisi turha edes haaveilla, että voisi nukkua ikkuna apposen ammollaan.

Vähän muuten pitää hehkuttaa, sain Kullalta eilen aivan mahtavan kokovartalohieronnan. Teki niin hyvää, aivan uskomatonta... Toinen on niin mussukka... Jalkapalloleskeyskään ei ainakaan vielä ole ottanut minua suuremmin päähän, örkkijahdista tai käsityöhärvellyksistä saan omaa tekemistä tilanteen mukaan, ja otteluiden välissä tuo pyrkii viettämään aikaa minunkin kanssani. Oikeastaan ihanaa saada omaa rauhaakin toisella puolella asuntoa, töissä on jo ilmapiirikin nyt niin raskas yt-juttujen takia, etten ole enää kovin seurallisella tuulella iltaisin. Aamuisin tuntuu aina siltä, kuin voisin kyllä mennä tekemään töitä, mutta en jaksaisi kohdata työkavereita. Ensi tiistaina sitten neuvotellaan koko päivä urakalla, ehkä sen jälkeen vähän jo helpottaakin...