Ei, en ole harrastanut koko viikonloppua villiä seksiä, vaikka otsikko saattaakin siltä kuulostaa. Innostuin vain eilen huivien kuvaamisen jälkeen aloittamaan ensimmäisen Apupupun tekemisen, ja päivä on mennyt aikalailla äkkiä pupumaisissa touhuissa. Nyt tuo ykkönen on kuitenkin jo reilusti valmiin oloinen, housut pitäisi vielä ommella kasaan ja huomenna ostaa täyte. Muuten kaikki saumatkin on jo tehty ja langanpäät piilossa. Mistähän sitä täytettä saisi ostettua? Varmaan Sinooperista ja Eurokankaasta kysymällä saa ainakin seuraavan vihjeen, vaikkei niissä sitä sattuisikaan olemaan.

Hassua, kaikki muut joiden blogeista olen pupunkuvia huomannut, ovat ihmetelleet pupun pientä kokoa. Minulla on juuri päin vastoin, tuosta tuli reilusti suurempi kuin olisin ajatellut. Syliin jos ottaa poikittain reidelle, korvat ja jalat sojottavat ulkopuolelle, ja nämä reidet eivät ole hoikat. Kuva pitää muistaa ottaa huomenna jos saan tuon valmiiksi asti.

En kyllä voi kieltää, on niihin toisenlaisiinkin pupuiluihin tullut sorruttua muutaman kerran tässä viikonlopun aikana. Se nyt vain on niin kivaa, ja kun parisuhdeoleminen ei muuten ahdista nyt yhtään, seksi maistuu vieläkin paremmin kuin pitkään aikaan. Puhumattakaan sylikkäin olemisesta ja höpöttelystä, suukotteluista ja tekstiviesteistä, joita hyppii edestakaisin erillään ollessa. On se vain niin ihana mies, aina vain.

Eilisillalla olimme vähän huppelissa, perjantaina töissä annettiin viinipullot mukaan hyvän viikonlopun toivotuksena, ja tuhosimme sitten pullollisen punaviiniä illan mittaan. Yleensä olemme valkoviini-ihmisiä molemmat, mutta tuokin oli ihan juotavaa versiota. Ja tottakai kesän viimeiset saunasiiderit piti nautiskella, ja kaupassa oli uutta kahvinmakuistakin versiota. Sitä en uskaltanut saunaan ottaa mukaan, mutta kotona juotuna se oli... noh, juotavaa. Ei mikään suuri uusi suosikki, mutta kyllä sen alas sai menemään, toisin kuin monia muita esanssihirviöitä. Maistui lähinnä hassusti kahviliköörin ja jonkin hedelmäisen sekoitukselta.

Pitäisiköhän muuten tulkita, että tässä tapauksessa tuon uuden tuotteen kohderyhmämainonta on epäonnistunut? Parikymppisenä kaupunkilaisena kaljaa juomattomana naisena voisin kuvitella olevani listan huipulla, mutta en ole nähnyt yhtä ainutta mainosta tästä vielä missään. Kaupan hyllyltä bongasin sattumalta itse. Edes standia ei ollut vieressä, pelkkä pino koreja ja hintalappu. Töissä juuri mietittiin tällä viikolla, että todella harvoin nykyään tuodaan markkinoille mitään uutta tuotetta ilman etukäteismainontaa, monesti sitä on rasittavuuteen asti. Ehkä vaillinainen kiinnostukseni televisiota kohti selittää tuon puutteen...