Juu, eipä sitä kotiin jumiuduta näköjään vieläkään. Maanantai-illan sentään olin kotona ja tiskasin. Tiistiana olikin laulutunti, ja tänään kotiuduin lopullisesti yhdeksän maissa lähdettyäni "ehkä yksille" parin työkaverin lähdön kunniaksi. Mokomat jättävät meidät kohta kaikki kuin rotat uppoavan laivan.

Oli kyllä taas ihan pirun hauska ilta. Parannettiin maailmaa, mietittiin ufoja, jossain vaiheessa ihan vähän yleistä myyntitekniikaakin. Yllättävän paljon pysyttiin ihan muissa kuin työasioissa, vaikka tosiaan työkaveriporukka olikin kyseessä. Ja ehdottomasti tarkoitus on pitää yhteyttä noihin lähteviin tyttöihin jatkossakin, ihan huipputyyppejä molemmat!

Tuli juotua siellä baarissa hassuja drinkkejä. Minttuliköörikaakao Amarillossa oli pettymys, samassa paikassa olleessa entisessä firmassa sai sairaan hyvää vastaavista aineista koottua, tämä maistui lähinnä joltain esanssilta. Voih. Toisaalta suosikkijuomavalinnan päivittäminen ei haittaa, sillä kaikki tuon jälkeen maistelemani oli taivaallisen hyvää. Pihistin tytöiltä kohtuu monta jonkinlaista wiskipirtelöhörppyä, ja itse join yhden vadelmachilijutun ja sex on the beachin. Edellinen oli kertakaikkisen taivaallista, voisin elää sillä milloin tahansa, jälkimmäinen oli yhden kaverin suositus. Kaveri tilasi, minä vain maksoin, mutta oli kyllä hintansa arvoinen. Ei siis tarvinnut toteuttaa uhkausta oikeasta seksistä rannalla heti huomenna, jos juoma ei miellytä. Oltaisiin voitu olla näky, tällä lumitilanteella...

Mutta juu, nyt nukkumaan, että huomenaamulla jaksaa herätäkin.